Pies czy kot?: pies Pomógł: 16 razy Wiek: 37 Dołączył: 25 Cze 2010 Posty: 5277 Skąd: Warszawa
#19 Wysłany: 2020-04-09, 18:49
Po Cartierze to już nic nie planowałem, ale ostatnio wpadł mi kolejny w oko. A więc takie to zmiany. Na szczęście ten zakup to na razie pieśń przyszłości. Może mi jeszcze przejdzie.
Jako osłonięty potęznymi tarczami antykryzysowymi obywatel kraju, który ma najlepsze procedury, a dobrobytu i przygotowania cały świat zazdraszcza - pozostawiłem tę kwestię właaaaadzi
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#26 Wysłany: 2020-04-10, 06:33
Fazi napisał/a:
U nas w związku z sytuacją wiadomą, solidarnie, obcięto załodze zarobki (5%), więc... z planów zakupowych nici... trzeba wiadra wietrzyć...
I tak jesteś w miarę komfortowej sytuacji, bo 95% Ci zostało no i masz głębokie czeluście magazynowe wypełnione wiadrami
Ja odpuściłem wszelkie zakupy które nie są mi absolutnie niezbędne a zegarki to zdecydowana końcówka tego asortymentu - jak się sytuacja unormuje to nadrobię, a jak nie koniecznie to przynajmniej nie będę musiał wyprzedawać za 1/3 ceny... bo potencjalnych zainteresowanych pewnie nie będzie dużo
U mnie zdecydowanie wstrzymane zakupy (mimo ze np. Heimdall mnie bardzo kusiły). Czekam aż się sytuacja uspokoi i będzie w miarę wiadomo w którym kierunku gospodarka zmierza. Na ten moment mam spore obawy...