No tak, źródło jest widoczne, dzięki. Co do2609 to prawda, każda kolejna modyfikacja, to tańszy i rostszy werk..
Jeśli nie czujesz wstrętu do adresu, to zajrzyj, pozwoliłem sobie napisać krótki tekst na temat tego werku i kilka słów na inne. https://kmziz.pl/artykul/petrodworec
#19 Wysłany: 2020-03-14, 19:37
Dawno tu nie zaglądałem. Lepiej późno niż wcale.
Daty (oprócz cytowanej wypowiedzi Brodnikowskiego) w zasadzie wskazują na to, że to co pisałem wcześniej jest bardzo bliskie prawdy.
Oprócz tego pokazałeś fotkę (tę czarno-białą) z mega rzadkim egzemplarzem 2414.
Ten z podwójnym bezelem, z uproszczonym suwakiem logarytmicznym, umożliwiającym mnożenie, dzielenie i obliczanie procentów. Wg opisu były dwie wersje z białą i czarną tarczą.
Tego to chyba nawet Brodni nie ma
_________________ The future will start tomorrow, not today.
Dawno tu nie zaglądałem. Lepiej późno niż wcale.
Daty (oprócz cytowanej wypowiedzi Brodnikowskiego) w zasadzie wskazują na to, że to co pisałem wcześniej jest bardzo bliskie prawdy.
W dodatku jedne z wypowiedzi Brodnikowskiego zaprzeczają innym wypowiedziom Brodnikowskiego. Gość w kwestii Ruskiego kolekcjonerstwa jest jak Wałęsa u nas w polityce - niby wiele osiągnął i mógłby być kimś poważanym, ale te jego wypowiedzi.......
Yakovlev napisał/a:
Oprócz tego pokazałeś fotkę (tę czarno-białą) z mega rzadkim egzemplarzem 2414.
Ten z podwójnym bezelem, z uproszczonym suwakiem logarytmicznym, umożliwiającym mnożenie, dzielenie i obliczanie procentów. Wg opisu były dwie wersje z białą i czarną tarczą.
Tego to chyba nawet Brodni nie ma
Pewnie nie dało się wynieść niezauważenie.