No tak ... odezwał sie mój kompleks. Dla mnie długo zegarek = atlantic i nawet Spinner wskazując mi piramidę prestiżu, nie dał rady do atlantików zniechęcić.
I trwaja moje polowania na worldmastera ... tylko, że zachowuję sie trochę jak panna w ciąży.
No tak ... odezwał sie mój kompleks. Dla mnie długo zegarek = atlantic i nawet Spinner wskazując mi piramidę prestiżu, nie dał rady do atlantików zniechęcić.
I trwaja moje polowania na worldmastera ... tylko, że zachowuję sie trochę jak panna w ciąży.
Bo ja chciałbym, żeby :
biała tarczacza
napis z wielkim A
wskazówka w szpic
i teraz zaczynaja sie schody -
data
bo zegarek bez datownika to dla mnie pół zegarka
musze sie na cos zdecydować
a jak sie zdecyduje to dalej problem
bo ceny kosmiczne, a oryginalnośc i stan wątpliwe
czyli trzeba kupic rubicona
Swietny pomysł
Jeśli serio myśłisz o zakupie, to proponuję go zrealizować teraz. Od listopada ceny na Allegro szybują w kosmos, bo na prezenty ludziska szaleją. Przyzwoitego Atlantica idzie jeszcze dostac za 200-300 zł, za chwilę polecą na 500-700. Wariactwo!
Jeśli serio myśłisz o zakupie, to proponuję go zrealizować teraz. Od listopada ceny na Allegro szybują w kosmos, bo na prezenty ludziska szaleją. Przyzwoitego Atlantica idzie jeszcze dostac za 200-300 zł, za chwilę polecą na 500-700. Wariactwo!
zdaje sobie z tego sprawę
nie chcę , żeby wyjść na kapuśniaka (>>> Spinner) ale jestem na tyle zdecydowany , że mogę za niego zapłacić równie dobrze 300 jak i 500 zl.
bardziej obawiam się tego , że kupię jakiegoś drętwego składaka, który tylko statystycznie bedzie worldmasterem.
Ja też mam jednego Worldmastera - a właściwie pół Brak wskazówki sekundowej i kilku śrubek... Fotki będą jak wróci od zegarmistrza (najpierw musi się znaleźć u niego )
Kupiłem go na kole za dosłownie grosze (tarcza czarna od brudu) a następnie dokładnie go wyczyściłem. Powiem że nie spodziewałem się aż takiego efektu (aż żałuję że nie zrobiłem fotek przed).
Zdjęcia niedługo...
A tylko że to starsze pokolenie niż te wasze atlantyki lata 50/60 jeszcze na ecie 1113...