Ten devil ma kopertę podobną trochę do Lavy. Z Nethunsa jestem bardzo zadowolony. Mechanizm też ok ładnie trzyma czas nawet teraz na noc na nadgarstku
Coś tam będzie dzięki za propozycję.
Citizen był cały czas w głowie ale niebieska mam lave i Citka. Cb5000-50l
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Citizen był cały czas w głowie ale niebieska mam lave i Citka. Cb5000-50l
jakbyś chciał to mam czarno-złotego GTS...
Wiem o tym ale dziękuję
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14438 Skąd: Gliwice
#207 Wysłany: 2019-12-15, 10:59
kornel91 napisał/a:
Ten devil ma kopertę podobną trochę do Lavy. Z Nethunsa jestem bardzo zadowolony.
Lava jest prostsza i masywniejsza, zresztą ta koperta to niemal kopia VDB 2014 (lekko zmniejszona). Devil Ray jest duzo delikatniejszy, subtelniejszy, ma więcej detali - to raczej projekt ala Doxa albo starsze Bulovy
Ten devil ma kopertę podobną trochę do Lavy. Z Nethunsa jestem bardzo zadowolony.
Lava jest prostsza i masywniejsza, zresztą ta koperta to niemal kopia VDB 2014 (lekko zmniejszona). Devil Ray jest duzo delikatniejszy, subtelniejszy, ma więcej detali - to raczej projekt ala Doxa albo starsze Bulovy
Dlatego to nie mój styl
Marcin/kornel91