Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#77 Wysłany: 2019-11-19, 08:05
Na tejże stronie jest informacja
Cytat:
All Spinnaker Orders are shipped from our International Warehouses outside of EU and prices mentioned on website are non-inclusive of local tax, vat, import fees or other local duties which may apply depending on where in the world you are. Any charges applied upon import are the customer's responsibility and must be paid by the customer. Please contact the local customs office in your country for more information
Czyli cło i vata jak najbardziej mogą się przytrafić.
No i doczekaliśmy się Europejskiego sklepu w UK. Wysyłka z UK uwzględnia podatki, oczywiście ceny, które były w $ nie zmieniły się, zmieniona została jedynie waluta
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
Można, natomiast ich oferta jet mocno ograniczona, nawet w Polsce któryś ze sklepów ma oficjalną dystrybucję. Niemniej to po prostu wyglada na europejską filię https://spinnaker-watches.co.uk
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.