Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#16 Wysłany: 2019-04-07, 22:40
Odcinek 5
Składanie do kupy
W zasadzie to już ostatnia prosta, ale najwięcej krwi mi to zepsuło.
Wskazówka godzinowa założyła się elegancko. Pozycja wybrana, żeby data przeskakiwała o północy.
Minutowa i sekundowa to był jakiś koszmar. Wadziły o siebie, wszystko mi z rąk leciało. Ostatecznie zdjąłem wszystkie wskazówki. Ozywiście farba na wskazówkach przy tym ucierpiała, a sądsiedzi poznali kilka nowych słów po Polsku. Za drugim razem poszło trochę lepiej, a ubytki farby udało się retuszerskim pędzelkiem zamaskować.
Do kompletu gustowne ubranko znamienitej firmy "Genuine Leather".
I podstawowe narzędzie zegarmistrzowskie, czyli chińska piłeczka, żeby całość złożyć do kupy.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14436 Skąd: Gliwice
#21 Wysłany: 2019-04-08, 08:24
Mnie też sie podoba. I plus za wybór koperty - bo przy takiej tarczy chyba najbardziej oczywista byłaby od zegara w stylu bauhaus, a tutaj jest coś innego
Ostatnio zmieniony przez Machu 2019-04-08, 08:25, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#24 Wysłany: 2019-04-08, 09:10
Santino napisał/a:
Super koncepcja!
A jak z jakością/rozdzielczością takiej kalkomanii?
To juz zalezy od drukarki. Ja drukowalem w robocie na kombajnie biurowym Ricoh (podobno 1200 DPI), bo w domu mam tylko czarno-biala i pod lupa rastra nie widac. Bylem bardzo pozytywnie zaskoczony.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.