Szanowni Pijacy, Podrubkarze, oraz Wioletko i Małgosiu
Khem, khem ...
Konkurs zakończył był się, fotki wybrane były zostały, trzeba ogarnąć kuwetę bo to już listopad ...
Ze wstępnych ustaleń wynika, że kalendarz ścienny z 12 kartami + strona tytułowa kosztuje około 30 zetafonów, można to zrobić praktycznie zdalnie - podstawowy wzór + wysyłka zdjęć.
Dwa podstawowe pytania :
1. Kto reflektuje ?
2. Czy ktoś ma możliwość ich wykonania taniej/lepiej/żeby w rodzinie zostało ?
Ostatnio zmieniony przez 2011-05-12, 19:22, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: kot Pomógł: 2 razy Wiek: 39 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 1796 Skąd: Poznań
#6 Wysłany: 2010-11-05, 18:13
jak na zeszły rok to ja dwa poproszę
tak sobie kombinuję...
któs na forum miał dojscia do wykonywania materiałów promocyjnych jak koszulki itp
może tez kalendarze po taniości by sie dało?? tylko nie pamietam kto? pisar? maxio?
Secundo- Nie wiem czy jest sens kombinować i przydawać komuś niepotrzebnie roboty skoro tradycyjną metodą zlecenia firmie poligraficznej zadania kosztuje to zaledwie 25-30 zł(plus piątak za wysyłkę).
Tertio- Ja również się piszę na takowy almanach.
Ostatnio zmieniony przez Bibliotek@rz 2010-11-05, 18:42, w całości zmieniany 1 raz
PS. Mogę się dowiedzieć o koszt ale na pewno nie będzie dużo mniejszy a po drugie dopiero po wyborach bo moce przerobowe na to skierowane. Dziś wysłałem ojca do zaprzyjaźnionego zakładu w sprawie kalendarza wyścigowego, to takie przyniósł wieści telefonem