Hej. Sprzedaje zegarki w Wałbrzychu. Nie wiem jak zwiększyć popyt, ponieważ w ostatnim czasie coś ubywa mi klientów. bardzo duzo osób polecało mi https://afterweb.pl/pozycjonowanie-stron/walbrzych/ podobno są najlepsi jeśli chodzi o pozycjonowanie
Ostatnio zmieniony przez Januir 2019-04-24, 12:04, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies
Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#3 Wysłany: 2019-03-15, 06:47
tomaliusz napisał/a:
Promocja
Znaczy rozdać po forum a my będziemy reklamować
Możemy zrobić listę chętnych:
1. tomaliusz
2.
możesz zostać ambasadorem marki "prerfect"
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
Pies czy kot?: pies
Wiek: 54 Dołączył: 08 Sie 2010 Posty: 3281 Skąd: Bielsko-Biała
#5 Wysłany: 2019-03-15, 11:13
a kuku,to ja,amasador
_________________ Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie.
miś [Usunięty]
#6 Wysłany: 2019-03-15, 11:55 Re: zegarki
Januir napisał/a:
Hej. Sprzedaje zegarki w Wałbrzychu. Nie wiem jak zwiększyć popyt, ponieważ w ostatnim czasie coś ubywa mi klientów. Macie jakis pomysł?
zostań jak alamo dzbanem, banuj niewiernych , napisz iż jesteś żydem i takie tam no alamo zbanuj mnie dzbanie to już będzie 4 raz- czy wszystko tak nieudolnie robisz, zegarki też? pewnie dlatego tyle rezygnacji? wszak jesteś najmądrzejszy według ciebie ; naucz się przestrzegać własnego regulaminu , babcia przewraca się w grobie, a dziadek przemytnik spirytu jest dumny ...