Universal Geneve z subtarczkami od Daytony. Panda nawet ujdzie, ale na szczescie (dla mojego portfela) nie wyrywa z kapci.
Pseudo-Breitling 1963 bardziej mnie kreci, a ze sportowych chronografow Orfina-Dan-Henry-Porsche-Design 1972 mnie na jakis czas zasapokoil.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.
Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#116 Wysłany: 2019-07-09, 17:16
Niebieska jest zajebibi, datę można wywalić w każdej wersji podczas zamawiania.
Wszystko poza wskazówkami mi pasowało od razu. Wskazówki muszę jeszcze przegryźć nieco
Niebezpiecznie się mnię podoba ten DH. Tylko ten zmutowany silnik jakoś mnię powstrzymuje
Koperta - wiadomo, tarcza klasyka, wskazówki - nareszcie jakieś czytelne chrono. Rozmiar dla normalnych...
Cena, po doliczeniu VAT taka sobie, ale daje radę.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 41 Dołączył: 11 Lut 2017 Posty: 1284 Skąd: Warszawa
#119 Wysłany: 2019-07-10, 09:20
Z_bych napisał/a:
Niebezpiecznie się mnię podoba ten DH. Tylko ten zmutowany silnik jakoś mnię powstrzymuje
Koperta - wiadomo, tarcza klasyka, wskazówki - nareszcie jakieś czytelne chrono. Rozmiar dla normalnych...
Tu nie ma żadnych vatow. Wysylka z Europy (gratis)
Ostatnio zmieniony przez pg22 2019-07-10, 09:22, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: kot Pomógł: 42 razy Wiek: 47 Dołączył: 01 Paź 2011 Posty: 4536 Skąd: Dubland
#120 Wysłany: 2019-07-10, 09:25
pg22 napisał/a:
Z_bych napisał/a:
Tu nie ma żadnych vatow. Wysylka z Europy (gratis)
Poki co do Europy nie wysylaja. Beda wysylac od 1 sierpnia. Cena bedzie taka sama.
Pozdrawiam
Eryk
_________________ We wrażeniu jakie wywieramy na innych, cena zegarka plasuje się tuż poniżej materiału z jakiego zrobione są nasze skarpetki.