Nie chodzi o zło ale o przyzwyczajenia
Lubię fora a za fejsem nie przepadam, można chyba?
A ci koledzy co na forum nie byli od kilku lat to jakiś zakaz mają?
To teraz fora to zuo, ciemnota i zaprzaństwo?
Tak tylko pytam bom nie na czasie najwyraźniej...
Pies czy kot?: pies
Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14652 Skąd: Warszawa
#19 Wysłany: 2018-10-17, 18:13
ALAMO napisał/a:
Gdybym chciał, to bym dodał. Więc dziękuję serdecznie Sławeczku, ale jestem jeszcze w stanie formułować sam myśli w słowa.
Ale o so chodzi ? Coś złego napisałem ? Przecież dla Was lepiej poszerzać reklamę firmy, piszecie też na Czasocholikach , nie wiem czy na starych zegarkach też, macie też chyba profil firmy na fejsie. To tajemnica jest ?
[ Dodano: 2018-10-17, 19:17 ]
Chyba pora przestać komentować Twoje posty ( oprócz zegarkowych ) , strasznie uczulony i drażliwy jesteś.
_________________ Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
Ostatnio zmieniony przez Jacobi 2018-10-17, 18:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie jestem ani uczulony, ani drażliwy.
Przepraszam jeśli tak zabrzmiało.
Po prostu to co mówisz, jest dwuznaczne.
Piszemy wszędzie.
Sam agitujesz żeby ktos był łaskawy wysłać zdjęcia do kalendarza - gdzie ja specjalnie nie wysyłałem, żeby nie było pietrolenia o "forum gerlacha" etc.
Zachowujemy się jak żona Cezara. Nie reklamujemy swoich produktów, nie podtykamy ich każdemu pod nos. Ani tu, ani nigdzie. Widziałeś żebym - kiedykolwiek, ja albo Sylwek, na pytanie zakupowe odpowiedział swoim modelem ?? Tu, w internetach, na pejzbuku ?
To nie ma nic wspólnego, czym jest forum dla Gerlacha, bo forum nie jest platformą GG od, w zasadzie, zawsze. Nasz rynek główny, to zagranica. Tak było, jest, i robimy wszystko żeby było.
Ale mamy tu kumpli i przyjaciół, kawał wspólnej historii, dziesiątki spotkań. Na których zawsze staraliśmy się występować jako my.
A nie marka.
Jak byliśmy na targach, to tez spotkaliśmy się z kumplami.
My.
Pies czy kot?: pies
Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14652 Skąd: Warszawa
#21 Wysłany: 2018-10-17, 19:22
ALAMO napisał/a:
Nie jestem ani uczulony, ani drażliwy.
Przepraszam jeśli tak zabrzmiało.
Po prostu to co mówisz, jest dwuznaczne.
Piszemy wszędzie.
Sam agitujesz żeby ktos był łaskawy wysłać zdjęcia do kalendarza - gdzie ja specjalnie nie wysyłałem, żeby nie było pietrolenia o "forum gerlacha" etc.
Zachowujemy się jak żona Cezara. Nie reklamujemy swoich produktów, nie podtykamy ich każdemu pod nos. Ani tu, ani nigdzie. Widziałeś żebym - kiedykolwiek, ja albo Sylwek, na pytanie zakupowe odpowiedział swoim modelem ?? Tu, w internetach, na pejzbuku ?
To nie ma nic wspólnego, czym jest forum dla Gerlacha, bo forum nie jest platformą GG od, w zasadzie, zawsze. Nasz rynek główny, to zagranica. Tak było, jest, i robimy wszystko żeby było.
Ale mamy tu kumpli i przyjaciół, kawał wspólnej historii, dziesiątki spotkań. Na których zawsze staraliśmy się występować jako my.
A nie marka.
Jak byliśmy na targach, to tez spotkaliśmy się z kumplami.
My.
Już usunąłem post z fejsa.
_________________ Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
Usunąłes post, w którym zachęcałeś kolegów, żeby wysyłali zdjęcia do forumowego kalendarza.
Logiczne!
Zostałeś analnie znapastowany, przez gerlaszego uchoćce, co obcina taśmę malarską, w marketach budowlanych.
Temu trzeba dawać odpór, i ja jestem za!
Od jutra, będę doklejał w Castoramie, po pięć metrów do każdej taśmy.
Aż mnie wyniesie ochrona. W kaftanie.
#27 Wysłany: 2018-10-17, 21:21
Tak prawdę mówiąc to, od faktur począwszy do paragonów na targach skończywszy to wszystko można powiedzieć ale na pewno nie to, że forum to platforma gg.
Krzysiek ma tu rację.
I na szczęście nie ma tu głupich tematów typu doradźcie zegar za 2000.
Ale też, odpowiadając Wojtkowi, jest tak, że ludzie nie znają forum a trafili na fb i chcą dołączyć. I co wywalić? Nie wpuszczać? Dla nich fb i forum to dwa różne byty, dla nas: ten sam. Nie da się tego wytłumaczyć...
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2018-10-17, 21:21, w całości zmieniany 1 raz
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#28 Wysłany: 2018-10-18, 01:06
prezesso napisał/a:
ludzie nie znają forum a trafili na fb i chcą dołączyć. I co wywalić? Nie wpuszczać? Dla nich fb i forum to dwa różne byty
No chiba nie tak, przeca napisał ALAMO, że nieznajomych nie wpuszczajo na zbuka, więc żeby tam dołączyć, muszą wcześniej byc tu
A na fejsa się łatwiej fotki wrzuca z telefonu, klik i gotowe, nie trzeba hostingów, znaczników, linków... i łatwiej kliknąć łapke w górę niz napisać "500+"
Wogle ze smarkfona łatwiej sie ogarnia fejsa niz foruma, szczeglnie bez tapatalka
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Ale też, odpowiadając Wojtkowi, jest tak, że ludzie nie znają forum a trafili na fb i chcą dołączyć. I co wywalić? Nie wpuszczać? Dla nich fb i forum to dwa różne byty, dla nas: ten sam. Nie da się tego wytłumaczyć...
No nie, w żadnym wypadku...masz słuszność.
Tylko najsamprzód niech się tu zapiszą a potem abarot na pejsbuka wio...