Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11670 Skąd: Łódź
#291 Wysłany: 2018-06-20, 21:37
8-10 dni roboczych
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 123 razy Wiek: 39 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14529 Skąd: Gliwice
#292 Wysłany: 2018-07-18, 20:32
Taki problem jest:
Kolega kupił za moim pośrednictwem zegarek na zatoce. 5 lipca pokazał się nr przesyłki i od tej pory cisza - tracking nie pokazuje nic, a dziś minął termin dostarczenia. Wysyłka była za pośrednictwem Global Shipping Center - jest jakas opcja zeby dowiedzieć się bezpośrednio od nich gdzie ten zegar jest, czy tylko mogę sprzedającego męczyć
Pomógł: 33 razy Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 6275 Skąd: Warszawa
#293 Wysłany: 2018-10-06, 08:22
panowie, juz ponad tydzien czekam na polecony z PL.
W trackingu widac tylko nadanie, potem czarna dziura. Pytalem na swojej poczcie, ale oni przeciez nie wiedza. Jakos mozna te przesylke znalezc?
panowie, juz ponad tydzien czekam na polecony z PL.
W trackingu widac tylko nadanie, potem czarna dziura. Pytalem na swojej poczcie, ale oni przeciez nie wiedza. Jakos mozna te przesylke znalezc?
Zasadniczo dopóki przesyłka nie dotrze do Ciebie to nie udziela Ci żadnych informacji. W takim wypadku nadawca powinien skontaktować się z Urzędem Pocztowym w którym nadawał przesyłkę.
_________________ "Mam bardzo nieskomplikowany gust. Zawsze zadowala mnie najlepsze". Oscar Wilde.
Ostatnio zmieniony przez Michał 2018-10-23, 14:27, w całości zmieniany 1 raz