qifa2009 - czyli osławiony Majfrend, podobnnie jak u xiaosong bardzo dobry kontakt przesyłka w cenie, czas dostawy ok 10 dni roboczych
bandfever - Amerykański sprzedawca zajmujący się handlem bransolet i pasków w szerokim zakresie, naprawde niesamowite ilości towaru, świetne modele i całkiem niedrogie, przesyłka zwykle w cenie
szeryf [Usunięty]
#3 Wysłany: 2009-08-09, 11:05
1. samson328 - Samson Watches oraz nieco szwajcarów, większość licytacji
2. minorva88 - tourbillony i Minorvy od Jualong, głównie "kup teraz"
3. contempogroup - same licytacje po tzw. konkurencyjnych cenach
4. dctwatch_ny - zegarki Herc (uwaga, część modeli nie ma stalowych kopert), przesyłka w cenie
Bardzo kontaktowy, język Szekspira zna, czasem się rąbnie (i wyśle klamrę nie w tym rozmiarze co trzeba) ale wszystkie pomyłki zaraz naprawia na swój koszt. Jak czegoś nie ma na stronie to wystarczy zapytać, a poszuka. Mój podstawowy dostawca chińszczyzny.
Sawim [Usunięty]
#6 Wysłany: 2009-09-05, 22:04
officialtime - fajne pachy. Szybko, 0 problemów w komunikacji (inglisz simplified , do pierwszego zakupu dołączają kupon dyskontowy na zniżkę 25% (!) w sklepie http://www.officialtime.org . Paski naprawdę dobre.
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#14 Wysłany: 2009-12-14, 17:26
użytkownik ebay sprzedający Parnisy o swojsko brzmiącym nicku
wenping1970
Sawim [Usunięty]
#15 Wysłany: 2010-01-01, 02:14
Ebayer tungchoy - paski, mesh`e, bransolety - świetny, pomarańczowy silikon 24mm u niego kupiłem - jakośc bez zarzutu, cena z przesyłką 12,99$. Chyba Mikołaj to wiózł swoimi sankami, bo wysłany 23.XII, był u mnie 31.XII.