Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#4 Wysłany: 2018-06-14, 13:43
Też uważam że prostokątne lepiej się komponują.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Można zrobić, ale by trzeba mieć skończoną ilośc opcji.
Co do bezela to zdaje się jest aklamacja że wyższy i płaski insert jest najmiodniejszy ?
Można si zastanowić nad paskiem, ale też z zamkniętej listy koncepcji - jak ktoś ma jakąś inną niż te dwie co podałem dla przykładu, to niech wpisuje miasta
Pudełko - żeby głosować trzeba by mieć alternatywne opcje. Ja mam koncept na ammo boxa. Padła propozycja drewnianej puszki - też do ogarnięcia. Jak ktoś coś innego wymyśli - to mówić.
Wolałbym okrągłe i zkręcane bo WR byłby większy ale jak widzę, jestem w mniejszości
Tak zupelnie szczerze Wojtek. Kiedy ostatnio zrobiles cos do czego bylo Ci potrzebne WR200.
Bo ja na przyklad sobie nie przypominam zebym potrzebowal takiego WR.