Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2949 Skąd: Warszawa
#2195 Wysłany: 2018-01-31, 10:51
Może ja coś źle czytam, ale te 14400 jest za dwa lata, czyli miesięcznie 600 PLN, co daje 150 PLN za jedną wizytę. Nie jestem przedsiębiorcą, więc nie wiem ile mu zostanie z tego "na rękę", ale nie wydaje mi się żeby był sens wysyłać cynk do CBA
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2949 Skąd: Warszawa
#2201 Wysłany: 2018-02-16, 10:15
Helmut Sinn nie żyje. 101 lat to piękny wiek, no i zostawił po sobie całkiem niezłe dziedzictwo.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.