Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#109 Wysłany: 2018-01-29, 16:40
Ludzie już nie noszą zegarków na udzie, albo na rękawie kurtki lotniczej, mogli by dać w ludzkim rozmiarze 40 mm
Mi się podoba. Dobry mechanizm, fajny materiał, luma nie udaje że zegarek widział akcję na nadgarstku obrońcy 3 Rzeszy..
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Pomógł: 19 razy Dołączył: 16 Sie 2016 Posty: 8991 Skąd: PL- wrocek
#110 Wysłany: 2018-01-29, 16:42
Arek, ja tam wolę jak udaje i ma jakiś klimat nawiązujący do historii, modne-nowoczesne nowinki nie dla mnie ale rozumiem, że wielu wybierze własnie taki np. do modnego ubrania na czasie ....
MOLNIACO Bofffa zjada na sniadanie tego stenka, wierz mi
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#112 Wysłany: 2018-01-30, 09:33
Produkcja Boffa rzeczywiście super wygląda, ale trudno porównywać oba. Steinhart przynajmniej ma jakąś 1/3 oferty oryginalnych projektów, i nawet jak czasami przeciętnie wychodzi to ich doceniam. Cenowo też jest w miarę uczciwie, ETA2893-2 to przecieś Kwalita wysokiej klasy i w innej marce poniżej 5 tysi nie znajdziesz.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.