Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#572 Wysłany: 2010-10-20, 19:08
...mnie najbardziej zdołowało stwierdzenie jednego z użytkowników (nie pamiętam którego), że nie ważne jest jak to było z historią, ważne, że ma się podobać
Można wtedy myśleć o modelu uniwersalnym - na przykład na tarczy dać swastykę, szachownicę, czerwoną gwiazdę i biała gwiazdę - jednocześnie. Więcej się sprzeda - kupią i miłośnicy Luftwaffe, i WWS, i USAF, i PSP ... Tak podpowiadam ojcom idei
Blaz [Usunięty]
#574 Wysłany: 2010-10-20, 19:12
I znak krzyża. Ordynariat Polowy WP kupi taki zegarek z pewnością.
Bo tak jak mówiłem ta cała dziwna zabawa w projekty tarczy to jest temat zastępczy. Temat podstawowy brzmiał: znaleźć 50 chłopa, by tyle chce MC.
I nie znajdą . Raz, że nie wiadomo dlaczego wygrał MC na 3602, bo właściwie wygrała strieła. Dwa, że cena proponowana przez MC to .... mało atrakcyjna jest . Trzy, nie bardzo rozumiem, dlaczego usilnie starają się na rosyjski zegarek forum zegarków radzieckich wsadzić szachownicę :mrgreen.
I nie znajdą . Raz, że nie wiadomo dlaczego wygrał MC na 3602, bo właściwie wygrała strieła. Dwa, że cena proponowana przez MC to .... mało atrakcyjna jest . Trzy, nie bardzo rozumiem, dlaczego usilnie starają się na rosyjski zegarek forum zegarków radzieckich wsadzić szachownicę :mrgreen.
Bo to politycznie poprawne. Najbardziej, mówiąc po dorosłemu, rozpiździającą mnie propozycją była szachownica na tarczy z napisem "Wojenno-Wozduszne Siły Rassiji". Lepszy by tylko Ił-2 Szturmowik ...
Blaz [Usunięty]
#583 Wysłany: 2010-10-20, 20:51
Kocie, ależ wiadomo dlaczego wygrało MC. Przecież tak naprawdę chodziło o to, żeby sprzedać 50 sztuk zegarków MC.