1,remit money by WESTERN UNION;(instant money transfer)
2,(Bank)wire transfer;(needs for 3-7 days usually)
Because the PAYPAL pays that will endanger me bank account safety,
I just replace to purchase,
I have no profits,
I irresponsible watch quality,
If you agree, you can tell me that you make sure the watch of demand, I compute total amount of money for you.
wenping
Za ciula nie wiem o co mu biega z płatnością, ale wychodzi na to że się podejmie zadania. Jak też widzicie - "delikatnie" napomknął że nie ma profitów ...
Za chwilę powinien mi skalkulować całość (mail był z 5 rano, mam nadzieję że jeszcze nie śpi ), i PayPaluję.
Darecki [Usunięty]
#125 Wysłany: 2009-10-08, 08:41
ALAMO moze moglbys mu rzucic slowko czy nie warto wzbogacic oferte o Sea-gulle...na pewno by bylo duzo latwiej przy kolejnych transakcjach, on by nie musial sciagac od kogos itp a noz, widelec moze przemysli temat
anduril [Usunięty]
#126 Wysłany: 2009-10-08, 09:54
Alamo, doczytaj - napisał, że nie możesz zapłacić Paypalem.
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#131 Wysłany: 2009-10-08, 10:24
Jaką podkładkę , sprzedając poza ebay operacja na koncie nie jest powiązana z aukcją. Rozmawiałem z Alamo , poprosił go o dodatkowe wyjaśniena, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jaką podkładkę , sprzedając poza ebay operacja na koncie nie jest powiązana z aukcją. Rozmawiałem z Alamo , poprosił go o dodatkowe wyjaśniena, zobaczymy co z tego wyjdzie.
Chyba źle mnie zrozumiałeś. Odniosłem się do słów "wcześniej płaciliście przez PP" - wtedy chyba było po zakupie na aukcji.
Telekom napisał:
Oczywiście, że w Paypalu są prowizje, ale myślę, że możemy je wziąć na siebie?
Z góry założyłem, że my płacimy prowizję. Wygląda na to, że to będzie tańsze niż płatność przez WU.
Problemem może być to, że jeśli kupujący zawiadomi Paypal, że został oszukany, to sprzedawca musi udowodnić, że nie jest wielbłądem - i tego być może nasz pośrednik chciałby uniknąć. Przy przelewie ma kasę i nikt mu niczego nie cofnie.
EDIT: Aaa, czyli te dwa sposoby płatności to warunki sprzedawcy z taobao? Jeśli tak, to już wszystko kumam.