Svedos,
Koronka to jest od tej koperty
Mi w sumie się podoba. Generalnie bardzo fajne doświadczenie, bo wiele z tych rzeczy robiłem pierwszy raz w życiu (Luma, 3 warstwowa tarcza, projektowanie wskazówek...)
Ale pełna weryfikacja będzie w piątek, bo ten zegarek nie zagości na moim nadgarstku - to prezent dla przyjaciela na 30-te urodziny.
Ostatnio zmieniony przez Szymon 2017-10-31, 10:37, w całości zmieniany 1 raz
BTW - jakby ktoś fajny projekt wymyślił takiej warstwowej tarczy, bardziej inspirowanej, niż skopiowanej, to też fajny pomysł na forumowca mógłby być...
Ja już teraz wiem jakbym się za projektowanie takiej tarczy zabrał. Kilka pomysłów można podumać.
Możemy pogadać o tematyce (jeśli masz jakąś na myśli) i mogę coś porysować - w sumie rocket science to nie jest
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35127 Skąd: Polska Pd. B
#29 Wysłany: 2017-10-31, 16:24
Bajera - Szymon
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#30 Wysłany: 2017-10-31, 19:27
Szymon -super!
Santino napisał/a:
BTW - jakby ktoś fajny projekt wymyślił takiej warstwowej tarczy, bardziej inspirowanej, niż skopiowanej, to też fajny pomysł na forumowca mógłby być...