A podbije tutaj. Jakby ktoś chciał cw to mam dwa kupony jeden na zakup powyzej €350 na kwotę €60 a druga zniżka €120 na zakup powyżej €650. Proszę o Pw.
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#214 Wysłany: 2016-09-17, 09:32
kornel91, one uniwersalne są
Moje też w poczcie przyszły, wersja Euro, choć GBP pewnie bardziej się opłaca teraz.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#220 Wysłany: 2017-10-21, 09:55
Trochę drogawe jak za proste mechanizmy. I to logo "prawie jak Tissot".. Mam nadzieję że nowe divery będą miały inne.
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14435 Skąd: Gliwice
#221 Wysłany: 2017-10-21, 10:53
Dobra zmiana
Nowe logo A chronografy wyglądają jak pierwsza lepsza Certina i ogólnie wszystkie pasowałyby na witrynę w Aparcie
Generalnie nic ciekawego imo...
Ostatnio zmieniony przez Machu 2017-10-21, 10:53, w całości zmieniany 1 raz
Pamiętajcie Kammeraden, że istnieje taki punkt, w którym marki zasadniczo mogą się przestać kompletnie przejmować takim pierdolamento. Gdyż, jak mawiał poeta, każda stwora znajdzie swego amatora. To się spokojnie sprzeda, co więcej, postawię dolary do orzechów że się sprzeda lepiej/w większych ilościach, niż produkt pod dyktando/modę "forumowo/fachowo/bla bla".
To klient masowy ma pieniadze i je wydaje. I jest mniej awanturujący się bo wiadomo, w krawacie