Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#5 Wysłany: 2010-10-15, 10:39
#1 - super koperta, taka mocno techniczna ale do tego bregetowskie wskazówki? No i ta tarcza jakoś nie poraża.
Tourbillony - widziałem ładniejsze. Szału nie ma
#2 - nie mam pytań. Tylko o cenę Bardzo mi się podoba pełna data (podwójne okno i wskazówka dla dnai miesiąca). Kolor i faktura tarczy cudne. Martwi mnie tylko to że to Szanghaj. Sorry ale dotychczas żaden nie rzucił mnie na kolana wykonaniem.
Cena to około 1500 juanów. Czyli też bez szaleństwa.
A co do Szanghajów - zapomniałeś że Svedosa lotnik to też Szanghaj. Tam na wykonaniu mucha nie siada. A on jest z tej samej "grupy cenowej"
Pomógł: 7 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 4262 Skąd: Galaktyka Kurvix
#7 Wysłany: 2010-10-15, 11:11
Czyli na nasze z prowizją to wyjdzie ok 700PLN?
Tamten lotnik jest git. Fakt, że jest super zrobiony ale i tak wolę swojego Parnisa Big Pilota. Po prostu nei widzę takiej wartości dodanej, która by uzasadniała taką różnicę w cenie.
Co do tego moon phase to obawiam się, że na żywo będzie taki "papierowy". Obczajasz? Lekka, mała koperta. Niby fajna tarcza ale też bez większego polotu, wskazówki które wygladają trochę lepiej niż w Goerze itd. W cenie 1-1,5 Parnisa to bym go zaryzykował ale za 4 Parnisy nie. No ale to nie ja go kupuję