O kurcze. Chcę go. Tylko troche ten wystający dzyndzel na bransolecie straszy. Jak to ma 50 L2L to z tym wystającym kawałkiem może być za duże na mój nadgarstek.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#664 Wysłany: 2017-09-07, 18:27
Fajny!
Jak dla mnie najładniejszy OM.
Koperta kanciasta jak lubię i chociaż nie za duża to jeszcze w akceptowalnym rozmiarze.
Uszy krótkie to i na małych nadgarstkach będzie OK. Dekiel pełny, szafir płaski, też dobrze.
O wkładce bezela nic nie pisza więc pewnie malowane amelinium
Bransoleta (IMHO) średnio pasuje ale ma ciekawe maskownice.
Tarcza przeciętna ale przynajmniej jest matowa wersja do wyboru. Wskazówki też w moim guście.
Jednym słowem - nosiłbym!
Mogli dać 9015 zamiast 2824 ale za wielką wodą ETĄ się klientów przyciąga
No i datownik koszerny bo pod kolor.
Cena w pre-order też OK, nawet z mytem do przebolenia.
Tylko kasy nie mam, jeszcze wczoraj obiektyw sobe kliknąłem
Musiałbym coś sprzedawać ale nie wiem co więc pewnie trzeba będzie sobie odpuścić
Im dłużej patrzę na to zdjęcie tym bardziej mi się podoba. Źle, bo właśnie prawie cały budżet wydałem na OSa (resztę nieszczęsnej kasy trzymam na cło które z Japonii pewne). Gdyby dali znać wcześniej... eh.
No i żona mi łeb urwie jak znów kupię zegarek.
Ostatnio zmieniony przez carpetmonster 2017-09-07, 20:22, w całości zmieniany 1 raz
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#675 Wysłany: 2017-09-07, 21:54
Jakby tak wyjąc pierwsze ogniwo to pewnie by pasowało
Poza tym tarcza z drukarki?
No ok. Nie są to nakładane ale zobaczcie na indeks 9
Napisy też są ok