Pomógł: 12 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#1 Wysłany: 2009-10-07, 10:48 Parnis submarine
Mój nowy nabytek - przyszedł w poniedziałek
Wrażenia bardzo pozytywne. Mimo 44 mm wygląda potężniej niż moja najbardziej potężna dotychczas czterdziesto-siódemka. Jednocześnie bardzo dobrze leży na nadgarstku.
Na razie na gumie pozostaje ale w przyszłości dostanie pewnie jakiś handmade.
Sorry za jakość fotek ale po pierwsze żaden ze mnie fotograf a po drugie aparat to małpia cyfrówka
Nie przedłużając:
No i kilka zdjęć bez tła:
Klamra która naprawdę dobrze się prezentuje (nie za mała ale i nie taki olbrzym jak chińskie pre-v)
Dekiel (nie otwierany niestety bo ciężko to otworzyć suwmiarką a nie chciałem go uszkodzić) jak widać numery to już nie 1234...
Guma bardzo przyjemna w noszeniu i nieźle wykonana. Niestety strasznie się kurzy co widać na załączonym obrazku:
Pomógł: 12 razy Wiek: 34 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 2139 Skąd: Warszawa
#9 Wysłany: 2009-10-07, 11:50
Bezel obracany tylko inaczej niż w diverach - w jedną stronę i kliknięcie jest tylko przy tych kropeczkach (czyli co 5 min)
Osłony koronki nie będę zmieniał, póki nie zobaczyłem zegarka na żywo to myślałem nad zmiana tarczy na taką:
Jednak musiałbym wymieniać i tarczę i wskazówki a poza tym na żywo naprawdę mi się spodobał ten zegarek i zostanie taki jaki jest (póki mi się nie znudzi)
Jedyne co może przeprowadzę to zmiana szkiełka bo ta lupka nie powiększa a tylko psuje efekt.
a świeci jak chińczyk -czyli marnie
aczkolwiek dużo lepiej niż mój parnis automatic power reserve
reimar [Usunięty]
#10 Wysłany: 2010-01-11, 20:02
Odkupiłem Parnisa od TowRoupas-a i moim zdaniem całkiem fajnie się prezentuje
tewie [Usunięty]
#11 Wysłany: 2010-01-11, 20:33
No z tym paskiem wygląda o wiele lepiej niż z tą imitacją krokodylka_chyba.