Wydaje mi sie, że jest sporo lepiej niz ostatnio. Jestem zadowolony z ujec, glębi ostrosci (przynajmniej w wiekszosci) i slow motion. Niestety, zwiekszenie GO odbilo sie na szumach, przy ISO 3200 jest juz on widoczny dosyc mozno, zwlaszcza jak wlaczy sie filmik na pelny ekran. Wiecej swiatla mi potrzebna
No i te paprochy, nie jestem w stanie sie ich pozbyc
Całkiem fajny ten biały, nawet czarny datownik mu pasuje
muchacho_, dobry filmik
Paprochy swoją drogą ale popróbowałbym jeszcze za światłem a raczej z tłem, może warto byłoby obłożyć scenę czarnym, matowym, nawet pogniecionym papierem?
Ograniczyłby wszelkie wtórne odbicia i (IMVHO! ) zegarek może prezentować się jeszcze lepiej.
Nie to, żebym był fachowcem ale zgodnie z forumową tradycją - nie znam się to się wypowiem
Woytec, mam mini studio skladajace sie z namiotu bezcieniowego i dwoch lamp. Spod oraz jedna scianka robiaca za tlo jest wylozona czarnym materialem. Boki musza zostac biale bo sluza tez jako blenda dla lamp.
Akurat ta Glycinka nie jestem dobrym modelem bo nie ma zadnego AR, stad tez te nadmierne odbicia.