#61 Wysłany: 2016-05-28, 14:15
Grizzly napisał/a:
Za mały rozmiar, zdecydowanie powiększenie koperty o 4mm będzie na plus dla tego projektu.
Może wtedy jakieś misie kupią misia
Skoro zegar ma być młodzieżowy, to 38 mm wydaje się w sam raz . Wiecie, ma szanse zaprowadzić powrót tradycji wręczania pierwszych poważnych zegarków na komunię . Bardzo kibicuję temu projektowi. Mam nadzieję, że do przyszłego roku się zmaterializuje. Chętnie wręczyłbym go swojemu synowi na komunię właśnie
[ Dodano: 2017-06-08, 16:44 ]
Czy coś wiadomo w sprawie projektu Miś Wojtek? Syn ma w przyszłym roku komunię . Bo jakoś tak się cicho zrobiło o tym projekcie.
Z_bych Koneser chińskiego majeranku Morda Zdradziecka
W najnowszym katalogu KKK (nie z USA, tylko Klubu Książki Katolickiej, skądinąd dość nacjonalistycznym) jako bestseller widnieje "Niedźwiedź Wojtek. Na żołnierskim szlaku" a obok jako nowość "Wojtek, żołnierz bez munduru".
_________________ Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2017-06-29, 15:05, w całości zmieniany 1 raz
U mnie też gdzieś stoi na półce dziełko pani Aileen Orr, w polskim tłumaczeniu, ale niestety, nie udało mi się dotychczas ponownie go znależć (wiem, że jest, kiedyś je znalazłem).
_________________ Tak wyglądała Zina aka Zinajda.
Ostatnio zmieniony przez Zinajda 2017-06-29, 16:13, w całości zmieniany 1 raz