#1 Wysłany: 2017-04-29, 12:20 G. Gerlach LADY DRAGON
Lady Dragon jest naszym pierwszym zegarkiem wykonanym z myślą o piękniejszej połowie ludzkości
Zegarek który ma kopertę 40 mm o grubości zaledwie 10 mm z powodzeniem jest rozmiarowo produktem, który może nosić każda dziewczyna. Prawdę mówiąc przekonało nas o tym głosowanie portfelami - zarówno Husaria jak i Dragon są kupowane przez kobiety. A z wywiadu z nimi wiemy, że bynajmniej nie dla mężów
Dlatego powstałą dedykowana seria. Kobiecego charakteru nadadzą tarcze inkrustowane prawdziwą macicą perłową. Oznacza to, że nie będzie dwóch identycznych zegarków - każdy z nich ma na tarczy indywidualny wzór perłowca.
Chwilowo wykonaliśmy wzorniki w kolorach błękitnym, perłowym, pudrowym i kogel-mogel. Po naszemu to będzie niebieski, różowy, biały i żółty
Pozostałe parametry modelu pozostały bez zmian, tj. wodoszczelność 100m i mechanizm Miyota 9015.
Zegarki będą dostępne z kilkoma paskami w dobranej kolorystyce, bransoletą milanese lub w wersji z klasycznym ciemnobrązowym lub czarnym paskiem kroko.
Pierwsza - próbna - seria trafi do sprzedaży w połowie maja 2017.
Ostatnio zmieniony przez ALAMO 2017-04-29, 12:20, w całości zmieniany 1 raz
Ten mesh na zdjeciu jest regulowany. Założyłem go swojej córce, więc nie jest źle zapięcie trochę przesunięte. Myślę że na dorosłą kobietę będzie OK, nie mam chwilowo na kim sprawdzać. Moja żona waży 46 kg ... dość słaba reprezentacja