Ta CJIABA nienajgorsza, ale 170 to za dużo Ten Fineat co Ci linka wyżej dałem podejrzewam że na tym samym werku a za 60zł z przesyłką
Oto jeszcze efekt dzisiejszej pracy, czyli odnowiona nowozakupiona Slava wszystko fajnie, ładnie chodzi tylko te wskazówki takie jakieś surowe
qbapiasek Gość
#18 Wysłany: 2009-08-07, 21:16
feleksc popatrz na aukcje tego sprzedawcy: http://shop.ebay.pl/parnistime/m.html codziennie kilka aukcji się u niego kończy, z tego co obserwuję to większość za niewiele ponad 100 zł a czasem nawet mniej
ciekawy ale napewno nie na moją łapę, dla mnie raczej na ścianę
Blaz [Usunięty]
#21 Wysłany: 2009-08-07, 22:23
Rzeczywiście u tego Parnistime często można trafić na okazje.
andre [Usunięty]
#22 Wysłany: 2009-08-07, 22:27
Mechanizm ST16 identyczny jak w moim RETOXIE .Jedno czego mu nie można odmowić to dokładnosć ma porażającą.Moj na przykład chodzi dwa lata z odchyłką max+3 a najczesciej zerową.
qbapiasek Gość
#23 Wysłany: 2009-08-07, 22:29
mnie to dziś za serce aż łapało jak widziałem jak fajny parnisik poszedł za 70 zł, ale jakoś nie mogłem się zdecydować
Pierwsze wrażenia ? Jak najbardziej pozytywne, nieźle leży na nadgarstku, pasek oczywiście do wymiany, do wykonania trudno się przyczepić (w tym samym czasie trafił do mnie Aviator i Vostok Mriya, Parnis jest chyba jednak wykonany staranniej), trzyma czas na poziomie 5s-7s na dobę.