Pomógł: 21 razy Dołączył: 27 Wrz 2010 Posty: 4180 Skąd: mam wiedziec?
#3 Wysłany: 2010-10-07, 07:33
ALAMO napisał/a:
Chiński ...
To jest "wariacja na temat" z multikalendarzem, zdjęcia są słabe ale z tego co widać jest to ten sam werk co np. w Olipai - wariacja ST6.
Warto zanabyc za te pieniadze zakladajac, ze zewnetrznie sie podoba? Z tego co widze to "najnizszy" mechanizm SG przynajmniej jesli chodzi o oznaczenia - wiadomo jak z jego jakoscia? Szukam cos podobniego, lub "czystego" pilota bez chrono i dodatkow ale total maks 42mm bez koronki. Moze cos doradzicie ladnego - /oczywiscie na mechanizmach chinskich/
145 ojro bym w życiu nie dał - Olipai czy tam inna Orkina kosztuje 30 dolków ... Szkoda że takiego małego chcesz, bo w tej cenie można się szarpnąć na Szanghaja pilota, a to już jest klasa
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#12 Wysłany: 2010-10-07, 15:42
Na Zatoce ma go tylko jeden sprzedawca, burgeonwatches, ma akurat jedną sztuczkę, linka do aukcji TUTAJ , cenka wywoławcza $100 z szippingiem, zaloguj się przez Ebay.com (nie .pl), będeziesz miał opcję "Best offer", zaproponuj coś z przedziału $65 - $75 (pamiętaj tylko, że Best offer można złożyć tylko chyba 3 razy na jednej aukcji). Mój kupiłem za $80 z szippingiem, ale mogło coś podrożeć.