Pies czy kot?: pies Pomógł: 42 razy Wiek: 44 Dołączył: 17 Mar 2013 Posty: 9239 Skąd: Piekło
#211 Wysłany: 2017-01-09, 09:56
prezesso napisał/a:
Przyznaj się szybko
Prezesso, w sumie to dwa divery, które w końcu obmacałem i wiem, że muszę któregoś mieć/ szkoda, że tylko jednego
Obydwa miałeś ................jeden jest mocno przewartościowany , a drugi to ulubieniec większości forumowiczów
_________________ Bądź dla siebie latarnią, która oświetla twą drogę i nie poszukuj światła poza sobą
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#219 Wysłany: 2017-01-09, 16:35
Ja chyba w tym roku tylko chrono lotnicze kupię. Trochę wydatków się pojawiło na horyzoncie, a nie mam co sprzedawać, więc jak dobrze pójdzie:
a jak lepiej to jakiś Sinn albo IWC
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
Pies czy kot?: kot Pomógł: 8 razy Dołączył: 16 Wrz 2015 Posty: 2946 Skąd: Warszawa
#221 Wysłany: 2017-01-09, 17:07
Fazi,
_________________ A wristwatch plays a very important role for a true gentleman. As he lifts the watch in front of his face to apparently check the time - he can also surreptitiously use his other hand to make sure his fly zip is closed.
#223 Wysłany: 2017-01-10, 08:56
Macmac, cały rok masz
A nabytki fajne, widziałem w odpowiednim temacie