Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14436 Skąd: Gliwice
#31 Wysłany: 2016-12-12, 16:27
No to kicha
Szukam takiego, żeby był 'garbik', przetłoczenie pod szwy i jak się da jeszcze zaokrąglone krawędzie - no generalnie taki delikates ma być, taka mam koncepcje na ten zegar
Nytecha od BOBa nie miałem w ręku, miał go chyba Iks ..
No miał, toć nawet zdjęcie wyżej wrzuciłem Sztywny był, ale nie miałem go razem z zegarkiem na tyle długo, żeby sprawdzić czy się ułoży. Wykonanie bez zarzutu.
Ratler Wściekły I Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Forumowy Pajacyków
Pies czy kot?: pies Pomógł: 36 razy Wiek: 52 Dołączył: 08 Lut 2012 Posty: 15991 Skąd: Zabrze
#39 Wysłany: 2016-12-25, 21:03
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Machu Klon Właściciela Pola Ryżowego Duże jest piękne:D
Pomógł: 122 razy Wiek: 38 Dołączył: 10 Maj 2011 Posty: 14436 Skąd: Gliwice
#40 Wysłany: 2016-12-25, 21:38
Dzięki
Nową koncepcję mam
Tak więc szukam cieńszego mesza, coś jak te Gerlachowe do parowozu, tylko w rozmiarze 24 mm:
Kupował ktoś taki i mógłby polecić w sensownej cenie i jakości Bo ja dotad te cieńsze omijałem i nie wiem...