No ogólnie się tych Orkin dużo w tej cenie pojawiło na jebaju...I mnie strasznie korci Jakby faktycznie koperty stalowe były to nic tylko brać
A wie ktoś co w środku siedzi?
Ja się chyba na tego czarnego przyczaję Jak fundusze pozwolą
_________________ Pozdrawiam,
Bartek
maciek [Usunięty]
#9 Wysłany: 2010-10-03, 13:16
miałem taką pilotkę czarniawą. Lubię duże zegarki, ale to było monstrum. Poszedł na bazarek, był na mnie po prostu za wielki, a najcieńszego nadgarstka wcale nie mam... Koperta była na 100% stalowa, całość wyglądała w miarę rozsądnie. Szczególnie za takie pieniądze.
EDEK: Zapomniałbym, napis ORKINA jest najsłabszą częścią zegara, wygląda dość tandetnie w tym pilocie.
Było też gdzieś na forum porównanie tej orkiny z bliźniaczym hercem... i z tego co pamiętma na + dla herca za niebieskawe szkiełko.
Ostatnio zmieniony przez maciek 2010-10-03, 13:20, w całości zmieniany 2 razy
Jeśli jednak stać Cię na dołożenie do czegoś lepszego to odradzam tą Orkinę...zrobiła na mnie bardzo słabe wrażenie. Ale ja tam nie jestem zwolennikiem zegarków tanich i bardzo tanich bo wiadomo, że jakością nie powalają...