Piękne zegarki to ja mam na półeczce i zawsze mogę sobie pooglądać.
A roznegliżowana pani którą najczęściej oglądam ma cztery miesiące i przy oglądaniu zwykle rozchodzą się specyficzne zapachy
Co mi nasuwa inny pomysł - a może zrobimy kalendarz z nożami!!!
Taaaa, to głosujmy, z czym lub kim zrobimy kalendarz . Powoli się robi temat o forumowcu, a raczej podforumowcu, z pewnego forum
A ja chcę kalendarz z bowem prezentującym co miesiąc inny swój zegarek
W lecie masz być w stringach z Harrym Potterem
Blaz [Usunięty]
#112 Wysłany: 2010-09-30, 17:46
Kumotry, jako że ja jestem jak na razie jedynym, który widział WSZYSTKIE zgłoszone fotki, mogę powiedzieć, że konkurs będzie stał na najwyższym poziomie.
W weekend spotkamy się w wąskim gronie (ja i Rudolf), obejrzymy fotki, zrobimy przesiew i otworzymy wątek z konkursem.
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#113 Wysłany: 2010-09-30, 19:41
Ja pier... chwile mnie nie było i co Wahin gryzie i szarpie , Bow jak zwykle spamuje i jeszcze .. mu na to pozwalają .. Tomek , też się dołączył . Blaz odpiera ataki ....
Zamykam wątek
#114 Wysłany: 2010-10-01, 08:09
Oficjalnie informuję, że do konkursu przystąpiło 15 kumotrów. A są to (w kolejności alfabetycznej):
- Alamo,
- Bow,
- GrzecH,
- Heniek Pogromca,
- Kadarius,
- Kuba_hxc,
- Kubama,
- Maro66,
- Olej007,
- Spinner,
- Szymek,
- Teston,
- Tomsky,
- Wahin,
- Zinajda.
Co teraz nastąpi? Żuri w składzie dwuosobowym zbierze się w weekend na tajnym spotkaniu, a w poniedziałek fotki zostaną przedstawione do głosowania.
Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 3028 Skąd: z Poznania :)
#117 Wysłany: 2010-10-01, 09:12
jeśli mógłbym zaproponować coś to:
1) proponuję podzielić zdjęcia na 4 kategorie (wiosna, lato, jesień, zima)
2) przechodzą dalej 3 fotki, które będą miały najwięcej głosów w danej kategorii.