Aż dziwne, że nie ma jeszcze tematu o Marcina zegarkach...
Nieważne, ważne jest to, że jest koniec świata!
A to dlatego, że pierwszy raz chcę bakteryjki!
Niestety za pzóźno...
_________________ Skate or die!
Ostatnio zmieniony przez prezesso 2016-10-28, 23:31, w całości zmieniany 1 raz
Najmniej chyba mi się ta koperta podobała z całości. Bo to był taki zgniły kompromis - za mała i za gruba jednocześnie. Jakby dać 44 to ta grubość by nie przeszkadzała, albo w drugą stronę - zrobić coś lekkiego 41mm. Ale tarcze fajoskie wyszły
Pies czy kot?: kot Pomógł: 101 razy Dołączył: 09 Wrz 2012 Posty: 29457 Skąd: KrK
#7 Wysłany: 2016-10-30, 09:40
Mam I edycję i jestem zadowolony. Bardzo. Pomimo ruchawej wskazówki od stopera wolę I edycję, bo wszędzie indeksy.
Choć ten kosmos wygląda zachęcająco.
Enigma była ciut większa i tej grubości się tak nie odczuwało, przy zegarkach o mniejszej średnicy niestety każdy dodatkowy milimetr wyłazi kopercie bokiem . Enyłej, miałem oba, a nie mam żadnego - to też o czymś świadczy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#10 Wysłany: 2016-10-30, 20:17
Iks napisał/a:
Enyłej, miałem oba, a nie mam żadnego - to też o czymś świadczy
Wiem o czym piszesz
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#11 Wysłany: 2016-10-30, 20:25
Iks, akurat u ciebie to taki sam wyznacznik jak u Mazika czy 666.
Reaktywujcie sobie grupę ADHD.
Daito, ta vratislavia na zdjęciu to jest 3 wersja ze słoneczkiem?
Różnica w grubości - na zdjęciu przynajmniej - jest spora...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 41 razy Dołączył: 26 Mar 2013 Posty: 4782 Skąd: Opole
#12 Wysłany: 2016-10-30, 20:32
prezesso napisał/a:
Daito, ta vratislavia na zdjęciu to jest 3 wersja ze słoneczkiem?
Różnica w grubości - na zdjęciu przynajmniej - jest spora...
Tak to trzecia wersja - ale grubość koperty we wszystkich wersjach jest taka sama. Co do różnicy grubości to faktycznie była duża, a dodatkowych mm dodawało wypukłe szkło w Enigmie - na zdjęciach słabo widać bo to KSF.