Pies czy kot?: pies Pomógł: 7 razy Wiek: 31 Dołączył: 19 Mar 2010 Posty: 5768 Skąd: ta Pani tutaj?
#1 Wysłany: 2010-09-28, 20:06 Nowe mody w drodze
Szykuja sie jakies nowe customy,moi mili (-;
Bede mial 3 koperty od podrobek suba i planuje zrobic kilka modow,ot tak,dla siebie.
Pierwszy bedzie taki:
Koperta (na zdjeciu sa 2,trzecia bedzie miala koronke i tubke do walka,jest identyczna):
Tarcza:
Bezel (jak narazie na plazdygowej kopercie):
I mechanizm taki,na jakim poloze swoje obszerne lapska
Do nastepnego moda przyda mi sie ukochana,ktora ma super zdolnosci artystyczne i dobrze wlada pedzelkiem( ).Tutaj przyklad jej pracy na mojej gitarce:
Pozyjemy,zobaczymy (-;
Mowcie co sadzicie o polaczeniu czesci w pierwszym customie,cenie opinie wspolpodrobkarzy
Moze macie jakies czesci,ktore moglbym uzyc w modach?Chetnie odkupie/przyjme jako jalmuzne
_________________ "Let's plot log against log. It's a physicist's favourite plot, since everything looks straight... "
Pomógł: 112 razy Wiek: 47 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 37156 Skąd: Bone China
#10 Wysłany: 2010-09-28, 22:12
jescze ring centrujący , gdyż werk jest przy mały do koperty, mi pasował stalowy ten co miałem przy werku DG , ale plastikowy od klonów miyoty też pasi tylko trzeba go przypiłować, za "tłusty" jest i nie da się dokręcić dekielka .
Niby te subo podobne mają udawać oryginał a wszystkie mają inne wymiary wewnątrz