Duty się wzion i zoptymalizował i nie wysłał mnie paczki w gustownym kartonowym pudełeczku, tylko w bąblach.
Szczęściem nie widzę, aby zegar na tym ucierpiał, ale istotnie obniża to bezpieczeństwo podróży...
Duty się wzion i zoptymalizował i nie wysłał mnie paczki w gustownym kartonowym pudełeczku, tylko w bąblach.
Szczęściem nie widzę, aby zegar na tym ucierpiał, ale istotnie obniża to bezpieczeństwo podróży...
No ale oni tak wysyłali? W swoim woreczku zegarek i w foliach ?
_________________ Pozdrawiam
Marcin/kornel91
Adriatica, Ball, Casio ,Citizen, Deep Blue, Glycine, Hamilton, Nethuns, OceanX, Orient Star, Oris, Phoibos, Sinn Zelos
Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11600 Skąd: Łódź
#95 Wysłany: 2016-09-15, 09:02
kornel91 napisał/a:
bow napisał/a:
Pozor, pozor!!!
No ale oni tak wysyłali? W swoim woreczku zegarek i w foliach ?
+1, nic się nie zmieniło
Wujek coś ostatnio nie w formie
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#101 Wysłany: 2016-09-15, 11:19
Ale tam ostatnio nie ma po co zaglądać
Mam na liście chyba dziesięć Citków które ewentualnie by mnie zainteresowały i ustawione powiadomienia o dostępności ale od dobrych dwóch lat są out.
Te zaś, które są dostępne trzymają ceny zupełnie do tego sklepu nieprzystające