no to przeca piszę że bym brał!!! tylko jest jak w przysłowiu:
- kupiłbym wieś tylko mam pieniądze gdzieś
po ostatnich zakupach - SUMO i Damasko trochę muszę podbudować budżet zanim znów coś kupię
#41 Wysłany: 2011-10-09, 23:34
Bardzo podoba mi się ten g-shock. Chętnie bym takiego nabył, ale mam wątpliwość czy będzie się nadawał na mój niewielki nadgarstek (16,5-17 cm). Ogólnie lubię duże zegarki, ale wymiary tego mogą okazać się przesadą.
Czy ktoś z was posiada może ten zegarek i może podpowiedzieć coś w tym temacie? Ewentualnie załączyć fotkę jak wygląda na nadgarstku o podobnych wymiarach?
zlodziej_czasu, on jest na prawdę duży ja mam ciut większy nadgarstek 18-18,5 i przeszkadzał na nadgarstku - tak czy inaczej poszukaj gdzieś sklepu (time trend) i przymierz
Pomógł: 39 razy Wiek: 45 Dołączył: 31 Maj 2010 Posty: 1608 Skąd: Kraków
#44 Wysłany: 2011-10-10, 07:53
moj nadgarstek to 17,5 - 18. Sam zegarek to niezły kloc, zawadzam nim o wszystko, wyjąć go spod bluzy czy mankietu to horror, ale nie o to chodzi . Jest extra
zlodziej_czasu [Usunięty]
#45 Wysłany: 2011-10-10, 09:01
Wpadłem szybko do TT i tak na ekspresie go przyłożyłem do ręki. Jest naprawdę ogromny
Nie zapinałem go nawet bo czas na to mi nie pozwalał. Na moim nadgarstku się mieści ale odstawał pasek przy uszach i chyba jego zawias nie pozwoli na dopasowanie do ręki...
Kurka szkoda, bo jako jedyny g-shock w 100% trafia do mnie jego wygląd. Mimo tego, że nie zamierzałem kupować drugiego zegarka, tego bym kupił
Dalej nie daje mi spokoju i jakoś nie chce odpuścić...
W necie, na zdjęciach które udało mi się znaleźć, nawet na podobnych nadgarstkach wygląda nie najgorzej. Na żywo jednak jest to gigant.
selassje na tym zdjęciu z tej perspektywy u Ciebie wygląda ok. Widocznie 1-1,5 cm robi różnicę. Posiadasz może zdjęcie z większej odległości?
Ostatnio zmieniony przez zlodziej_czasu 2011-10-10, 09:03, w całości zmieniany 1 raz