Pies czy kot?: pies
#3 Wysłany: 2016-07-28, 09:33
Niczego sobie ta rodzinka. Juggernauta Ci zazdroszczę, ja się zbyt długo nad nim zastanawiałem, a jak już postanowiłem kupić to był niedostępny. Moja rodzinka trochę skromniejsza, choć rozwojowa. Myślę o jakimś tryciaku.
#10 Wysłany: 2016-07-30, 10:48
Jak już koledzy napisali, chrono jest elektryczne. Ze trzy lata wstecz popełniłem jego recenzje - poszukaj w dziale. A kosztował 299 prezydentów. Trafiłem w USA na obcenkę. Regularna cena to chyba coś koło 600 $ było, ale mogę się mylić. W polskiej dystrybucji chyba go nie było.
Miałem 3 szt DB w cenie do 1800 zł na pewno nie kupie, chyba że obejrzę coś za 3 tys, bo te poniżej 2 tys, "badziew." Zle wykonane dziwnie leżą na ręku, chyba że to moja wina
Wiek: 45 Dołączył: 28 Mar 2016 Posty: 333 Skąd: Lemingrad
#13 Wysłany: 2016-07-30, 20:23
revolta napisał/a:
Miałem 3 szt DB w cenie do 1800 zł na pewno nie kupie, chyba że obejrzę coś za 3 tys, bo te poniżej 2 tys, "badziew." Zle wykonane dziwnie leżą na ręku, chyba że to moja wina
Więc Marcin z Atomic specjalnie dla ciebie będzie podnosił cenę do 3k , wtedy na pewno będzie leżał idealnie hehe.
Więc Marcin z Atomic specjalnie dla ciebie będzie podnosił cenę do 3k , wtedy na pewno będzie leżał idealnie hehe.