Chyba nie tylko wena ich opuściła, ale i szacunek dla klienta
Przyszedł do mnie tydzien temu TAO GMT - koperta głeboko porysowana w kilku miejscach, paska, o który prosiłem nie dosłali, wskazówki bez lumi, choć cyferki ładnie świecą, więc w sumie bez sensu. Na maila odpisali dopiero po tygodniu. Teraz jeszcze tego bubla muszę odesłać na własny koszt i mieć nadzieję, że kolejny sprawdzą przed wysłaniem.
Jak zapytałem dlaczego wskazówki nie świecą choc wg opisu powinny napisali że to technologicznie zbyt skomplikowane pokrycie wskazówek luminovą, ale w przyszłości o tym pomyślą
Redskull [Usunięty]
#51 Wysłany: 2012-02-04, 11:35
AdamW napisał/a:
Jak zapytałem dlaczego wskazówki nie świecą choc wg opisu powinny napisali że to technologicznie zbyt skomplikowane pokrycie wskazówek luminovą, ale w przyszłości o tym pomyślą
Za 20 lat będą ledy do wskazówek wpinać...zobaczycie
Czino [Usunięty]
#52 Wysłany: 2012-02-04, 12:13
Złota łopata dla tego pana
Redskull [Usunięty]
#53 Wysłany: 2012-02-04, 19:27
Czino napisał/a:
Złota łopata dla tego pana
To dobrze czy źle? Z małego miasta jestem i nie ogarniam...
Odkopales temat sprzed półtorej roku. Nie jest to jeszcze forumowy rekord, ale zalapujesz się do peletonu
#55 Wysłany: 2012-02-04, 20:53
Heheheheh Miło jest powspominać Tak się składa, że zapatruję się na TAO i przekopałem dwie stroniczki wątków. Szkoda, że mało świeżyzny poopisywanej w sieci Chyba TAO jest passe Ale i tak sobie kupię, bo Parniaki mi się już opatrzyły
prezesso Klon Kierownika Pola Ryżowego street's disciple
Pomógł: 70 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Maj 2010 Posty: 13441 Skąd: Łódź
#56 Wysłany: 2012-02-04, 22:55
i tak najlepsze w tym wątku i zegarku jest "miliary spec" bez T