goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#1486 Wysłany: 2016-04-19, 09:50
Fazi napisał/a:
coś, ktoś...
Znaczy pomerdały im sie funkcje w systemie chyba
Juz 13 kwietnia operator powinien uruchomić funkcje daley (chyba krakus jakis system robił, bo sztucznie stylizowane na staropolszczyznę ), ale coś/ktoś/wirusjakialboco pozamieniał i ciągle wciskają tam klawisze delay, zamiast jak stoi w instrukcyi daley...
Trzeba po prostu poprzekładać im klawisze w klawiaturze (w wersji hard, można przemalować same napisy na nich), jak będzie dobrze, to wcisną co trzeba i pójdzie daley
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
Ostatnio zmieniony przez goTomek 2016-04-19, 09:58, w całości zmieniany 14 razy
a najgorsze, że nic sie nie zmienia..... ....nie mam zielonego pojęcia o co kaman....albo tracking zwariował?....ponad tydzień bląka się paczka po Katowicach......
_________________ lepsze jutro było wczoraj
Pies czy kot?: kot Pomógł: 17 razy Wiek: 47 Dołączył: 12 Sty 2012 Posty: 5339 Skąd: Podkarpacie
#1488 Wysłany: 2016-04-25, 17:40
No to w nawiązaniu do Cadence'a i tego co tu pisałem http://www.czwarty-wymiar...1034901#1034901 i kolejnym przesunięciu wysyłki na sierpień , zrobiłem spór i roszczenie na paypalu i zakończyłem współpracę z tą firmą.
Jeszcze żeby informowali i opóźnieniach itd, a tu nic. Trzeba się samemu upominać. Do tego denerwował mnie ich terroryzm meilowy i tysiące ofert, zniżki, preordery, a oni tego nie potrafili wysłać
Tylko 25 zł w plecy jestem na przewalutowaniu
_________________ Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 66 razy Wiek: 60 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 35127 Skąd: Polska Pd. B
#1489 Wysłany: 2016-04-25, 18:01
Szkoda naprawdę, Rafał
.
.
.
...Jakbym nie znał realiów z Cadence związanych i nie kupował tam (co jakiś czas ), to nie wiem, czy bym się odważył coś tam zamówić po takich perturbacjach, jak Twoje
_________________ Pozdrawiam
Krzysiek/Fazi64
#1490 Wysłany: 2016-04-25, 22:34
Fazi, może to kwestia jest tego preorderu właśnie. Chyba nie tylko ja, tu u nas, padłem jego ofiarą.
Podejrzewam, że zegarki, które mają na stanie wysyłają normalnie.
Wychodzi na no, że się u nich nie kupuje w preorderze. Albo się kupuje i kiedyś tam przyślą
_________________ Nie wiem, nie znam się, zarobiony jestem...
Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#1495 Wysłany: 2016-06-30, 14:58
O Poczto Polska, jak ja Cie nienawidze
Koledzy, pomóżcie, o co może chodzić? Na mojej lokalnej poczcie nic nie wiedzą o tej przesyłace, nie było żadnego awiza, dodam, że byłem w domu od godziny 13:00. Na WER niesposob sie dodzwonic, od pol godziny nikt nie odbiera. Adres podałem dobry. Kuźwa, jak paczka wróci do Japonii to się wk**wie
Ostatnio zmieniony przez muchacho_ 2016-06-30, 14:59, w całości zmieniany 1 raz
Koledzy, pomóżcie, o co może chodzić? Na mojej lokalnej poczcie nic nie wiedzą o tej przesyłace, nie było żadnego awiza, dodam, że byłem w domu od godziny 13:00. Na WER niesposob sie dodzwonic, od pol godziny nikt nie odbiera. Adres podałem dobry. Kuźwa, jak paczka wróci do Japonii to się wk**wie
Paczki roznosi kurier a nie listonosz - oni (tak przynajmniej jest u mnie) startują z Poczty głównej a nie z lokalnego oddziału, jeśli jest awizo to też odbieram paszkę na głównej.
"Nieudane doręczenie" oznacza że kurier przywiózł spowrotem paczkę na pocztę główna - jeśli masz numer przesyłki to możesz podjechać i odebrać osobiście.
_________________ Nieczynne z powodu że zamknięte
Ostatnio zmieniony przez Daito 2016-06-30, 15:41, w całości zmieniany 1 raz
Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#1498 Wysłany: 2016-06-30, 15:52
Daito, udalo mi sie ustalic, ze to poszlo z rodzielni a nie z lokalnej placowki poczty. Martwi mnie ten status, ze jest decyzja o zwrocie do nadawcy. Na Polskiej stronie nie jest to takie oczywisce, ale na track 17 wyglada to tak:
Cytat:
POLAND, Returned to Sender,
Na WER Warszawa nie moge sie dodzwonic, nikt nie odbiera telefonów mimo, ze sygnal jest normalny. Napisalem maile na trzy rozne adresy jakie znalazlem w necie.
Jechac zeby pocalowac klamke tez mi sie nie chce zwłaszcza, ze mam kawal drogi tam. Poczekam do jutra i bede jeszcze probowal sie dodzwonic.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#1499 Wysłany: 2016-06-30, 16:02
IMHO jeśli adres byłby prawidłowy - status zmieniłby się na AWIZOWANA.
Mógł Japoniec coś pokręcić w adresie albo zaadresować tak, że dla doręczyciela nie było to czytelne ..
muchacho_ napisał/a:
Poczekam do jutra i bede jeszcze probowal sie dodzwonic.
Jutro może być już "futro" ... Nie odbierają, bo pracują pewnie do 16-ej.