Szkoda, to chyba jedyne w miarę dostępne mechanichne chrono na rynku?
Dziwię się, że nikt nie dostrzega tej niszy i nie zacznie produkcji mechanizmu cenowo i jakościowo pomiędzy ST19 a Etą7750...
Ja bym może nawet i się pozbył, ale ktoś by musiał trafić w mój zły dzień - bo też noszę jak mi się nie chce kombinować W sumie to się nawet zastanawiałem czy reszty nie sprzedać
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#87 Wysłany: 2016-05-07, 18:17
Tisellek wrócił od Sylwka z naprawy i dzisiaj stwierdziłem, że go ponoszę. Chodzi idealnie wszystko tylko nie stoper . Tzn - chodzi dobrze, ale w przedziale od 10 do 30 sekundy nie da się go zresetować.
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#88 Wysłany: 2016-05-07, 18:34
Słoniu, a jak resetujesz stoper...bo jak Ci go odsyłałem to wszystko było z nim O.K.
Żeby zresetować a ST 19 stoper to napjpierw trzeba górnym przyciskiem go zatrzymać a dopiero potem dolnym go zresetować....jeśli tak nie działa to wysyłaj do Mua jeszcze raz.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#89 Wysłany: 2016-05-07, 18:48
Svedos napisał/a:
Słoniu, a jak resetujesz stoper...bo jak Ci go odsyłałem to wszystko było z nim O.K.
Żeby zresetować a ST 19 stoper to napjpierw trzeba górnym przyciskiem go zatrzymać a dopiero potem dolnym go zresetować....jeśli tak nie działa to wysyłaj do Mua jeszcze raz.
Resetuje standardowo - górnym stop i potem reset. Pechowy egzemplarz Jak mogę to podeślę