Pies czy kot?: pies Pomógł: 1 raz Wiek: 55 Dołączył: 30 Mar 2010 Posty: 1929 Skąd: Warszawa
#33 Wysłany: 2010-08-12, 23:45
A mnie tam sie Submersible nie podoba. Ani jako Panerai, ani jako Marina oryginał, czy też mod. Choc mam kilka Marin i jeszcze kilka miec zamierzam- tego modelu nie widze u siebie na ręku. Bo kolekcjonuję tylko zegarki użytkowe.
Więc gratuluję umiejętności strugania nierdzewki, ale nie moja bajka i ja wyrazów zachwytu nie będę wygłaszał, bo ani baza, ani efekt końcowy nie podoba mi się.
Pietrek [Usunięty]
#34 Wysłany: 2010-09-18, 10:49
Postanowiłem, że pójdę z tym modem ciut dalej i odetnę się od wyglądu Submersible. Svedos chciał mi pomóc "zniszczyć" tarczę, za co wielkie dzięki, ostatecznie tarcza wylądowała w pudełku. W pudełku wylądował też napęd i wskazówki. Wsadziłem Unitasa, który musiał odwiedzić zegarmistrza, zmieniłem tarczę (lumi świeci cienko), dołozyłem wskazówki. Od paru dni wygląda tak:
Wyszła świetnie! Zazdroszczę talentu i cierpliwości przy obróbce koperty i składaniu tego wszystkiego do kupy. Złote wskazówki i pomarańczowe indeksy to świetne połączenie- wieje starością Jedyne do czego się "doczepię" to kolor indeksów- mogłyby być nieco mniej brązowe. A może bałakam...