Pies czy kot?: pies Pomógł: 23 razy Dołączył: 01 Wrz 2012 Posty: 4103 Skąd: PL
#333 Wysłany: 2016-02-21, 20:32
Iks napisał/a:
A ten drugi?
Prezent z dutyfree
tomaliusz napisał/a:
kornel91 napisał/a:
muchacho_, IMO citizen ciekawszy.
No muszę się zgodzić
Tych Sękaczy już troszkę masz a bakteryjek z chrono sterowanych radiowo pewnie mniej
Szczerze to nie kumam aż takich zachwytów nad tym turtles
Poprawny i tyle
Cenowo pewnie też spadnie bo teraz jest wśród swoich braci trochę za drogi.
Zgadzam sie z Wami bo obiektywnie patrzac Citek jest ciekawszy, ale nic nie poradze, ze lubie Seiko
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#339 Wysłany: 2016-04-08, 21:11
Dobra - spora część planów tegorocznych już zrealizowana i to nawet z nawiązką Stwierdziłem, że jednak jeszcze coś można se w tym roku kliknąć aby o suchym pysku do 2017 nie siedzieć. Ponieważ dojrzałem też do tego, że zegarki za 10-15k jeszcze nie dla mnie, bo po prostu szkoda mi kasy ciesze się ciut niższym przedziałem. I tak w planach dwa zegarki bardzo lubianych przeze mnie ostatnio marek. Stenek to stara miłość, chociaż ostatnimi swoimi popisami co nieco mnie do siebie zniechęca - ale marine offfcer od zawsze mi się podobał. Alpina to nowe odkrycie, które jest dla mnie objawieniem - bo jeszcze kilka do kolekcji bym przytulił - a stosunek ceny do jakości jest imo bardzo na plus (zwłaszcza w promocjach).
I tak w planach Alpina:
I tylko w tej wersji na meshu - dla mnie mistrz!
I któryś z officerów pewnie wpadnie (aktualnie chyba szarak). Choć wiem, że tarcza z drukarki to mi się po prostu podoba.
Budżetówki tegoroczne już zrealizowane z nawiązką chociaż ciągle nie dotarły