pasti Właściciel Krajowego Kartelu Ryżowego japoński kwarcownik
Pies czy kot?: kot Pomógł: 43 razy Wiek: 46 Dołączył: 25 Cze 2011 Posty: 4528 Skąd: Bydgoszcz
#76 Wysłany: 2016-03-27, 00:33
Apa13 napisał/a:
O wypraszam sobie jaskinie. Mam tu okna. Uminus, kiedyś czytałem książkę "Sekret". Taki tam poradnik jak zyć. Nakłaniali w nim, aby zdjęcie marzenia , pragnienia, czy to czego się chce przyczepic w widocznym miejsu i jak najczesciej patrzec na to
Artur - jesteś mistrzem automotywacji Zainspirowałeś mnie
Zaraz sobie wydrukuję jakieś marzenie i też powieszę
Pies czy kot?: kot Pomógł: 6 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 1136 Skąd: Szczecin
#78 Wysłany: 2016-03-27, 17:42
To robienie z ludzi kretynów połączone z manifestacją władzy administracji. Równie dobrze może biurokrata nam powiedzieć, że jutro jest druga niedziela, a potem od razu wtorek.
Psychotechnika wpajająca nam posłuszność i względność praw ustanawianą przez praktycznie nieograniczoną władzą biurokracji. Oszczędności to bzdura - i tak większość hal jest ślepa i sztucznie oświetlana. Dla mnie osobiście jest to bardzo niedogodne, nie wspominając nawet o przestawianiu zegarków.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 3 razy Wiek: 56 Dołączył: 19 Lut 2016 Posty: 6938 Skąd: 3City
#80 Wysłany: 2016-03-27, 20:08
kopeć napisał/a:
To robienie z ludzi kretynów połączone z manifestacją władzy administracji. Równie dobrze może biurokrata nam powiedzieć, że jutro jest druga niedziela, a potem od razu wtorek.
Psychotechnika wpajająca nam posłuszność i względność praw ustanawianą przez praktycznie nieograniczoną władzą biurokracji. Oszczędności to bzdura - i tak większość hal jest ślepa i sztucznie oświetlana. Dla mnie osobiście jest to bardzo niedogodne, nie wspominając nawet o przestawianiu zegarków.
Pies czy kot?: pies Pomógł: 76 razy Wiek: 64 Dołączył: 03 Paź 2013 Posty: 19098 Skąd: TST
#84 Wysłany: 2016-03-28, 09:48
Pomijając wszelkie teorie spiskowe to ta zamiana jest bardzo nieprzyjemna dla organizmu.
Wiem po sobie, trudniej mi wstawać tę godzinę wcześniej a wieczorem jeszcze nie chce się spać.
Lata temu tak nie przeszkadzało ale z wiekiem...