Pies czy kot?: pies Pomógł: 44 razy Wiek: 44 Dołączył: 12 Cze 2013 Posty: 11613 Skąd: Łódź
#49 Wysłany: 2016-02-28, 08:44
Zdecydowanie Seiko
Ja wybrałem na bransie ale to już wiecie
Żółtasa ma zetrov i też jest super
I właśnie takiego możesz sobie oblukać w TT
Imo jakościowo jeszcze lepszy niż monster do którego zastrzeżeń też nie miałem.
A dodatkowo teraz w takiej cenie to nawet nie ma co się zastanawiać
http://www.skywatches.com...39k1-srp639.htm http://www.skywatches.com...37k1-srp637.htm
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane".......
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#54 Wysłany: 2016-05-28, 13:17
Ciekawi mnie niezmiernie - jak wygodnie używa się diverka na stalowej bransolecie przy nurkowaniu?
Na piankę może być za mała, a na gołą skórę niezbyt przyjemna. A przecież nie zawsze ma się przyjemność taplania się w cieplutkiej wodzie np. Morza Czerwonego...
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...
Jacek. Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Sfermentowanego.
Pomógł: 99 razy Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 15379 Skąd: że by...
#55 Wysłany: 2016-05-28, 13:39
bladerunner napisał/a:
Ciekawi mnie niezmiernie - jak wygodnie używa się diverka na stalowej bransolecie przy nurkowaniu?
Na piankę może być za mała, a na gołą skórę niezbyt przyjemna. A przecież nie zawsze ma się przyjemność taplania się w cieplutkiej wodzie np. Morza Czerwonego...
Dla normalnych żaden problem; kłopoty mają "futrzani" z miększą sierścią
A "kajdany" mają wielką zaletę: po wszystkim wkładasz pod kran, otrząsasz, i wszystko.
Możesz wytrzeć w firankę, ale baba prawdopodobnie kota dostanie
G.
_________________ "We offer best solutions in search of a problem"
Pomógł: 6 razy Dołączył: 26 Maj 2016 Posty: 1901 Skąd: Angelenos
#57 Wysłany: 2016-05-28, 13:55
Jacek. napisał/a:
Dla normalnych żaden problem; kłopoty mają "futrzani" z miększą sierścią
A "kajdany" mają wielką zaletę: po wszystkim wkładasz pod kran, otrząsasz, i wszystko.
Możesz wytrzeć w firankę, ale baba prawdopodobnie kota dostanie
G.
No to chyba ze swoją łapką nie zaliczam się do normalnych, a raczej "futrzanych"...
Zamiast bransolety lepsze wydają się silikonowe paski. Jeden z moich Kolegów ma diverka, którego na co dzień nosi na "kajdanie"?, a na wyjazdy na "silikonie". Musi wiedzieć co robi, gdyż nurkuje z akwalungiem i to nie tylko rekreacyjnie.
A zamiast wycierać w firankę, to może lepiej od swojej lepszej połowy pożyczyć suszarki?
_________________ I've seen things you people wouldn't believe...