Coś mnie napadło żeby sobie kupić jakieś sportowe chrono. Budżet mam 6000. Pogrzebałem trochę ale wszystko za drogie, pomożecie? Znalazłem 2 zegary ktore są idealne ale cena niestety nie akceptowalna. Szukam czegoś podobnego do tych 2 poniżej .
Może być używany, musi być automat i minimum 42 mm.
Ostatnio zmieniony przez pr00 2015-12-27, 19:50, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 114 razy Wiek: 43 Dołączył: 08 Kwi 2011 Posty: 12934 Skąd: Opole
#5 Wysłany: 2015-12-27, 21:09
ML Retro to genialny wybór. Jak dobrze poszukasz to cena niewiele te 6k przekroczy Nowy Tissot niestety budżetowo bliżej 7k niż 6k. Póki go w rękach nie miałem nie odważę się go porównać do ML Retro
Hmm, ja mam w sumie naturę zbieracza i za te 6K bym raczej kupił kilka sztuk w różnych kolorach, część kwarcowa, część mechaniczna. Enigmę, Vratilavię, ze dwie alpy daytony, stratona i tyle A z tych pokazanych to chyba faktycznie ten nowy Tissot najfajniejszy
Takie tam zdanie odrębne
[ Dodano: Nie Gru 27, 2015 21:57 ]
Aha jak by kupić wszystkie wyżej pokazane razem z dodatkowymi paskami powinno wyjść mniej niż 4K - jeszcze zostanie na coś ekstra. Choćby tego Stratona - jak dołożysz kilka stówek to będzie w automacie
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2015-12-27, 21:59, w całości zmieniany 1 raz