Odpowiedz do tematu
: skywatches.com.sg wysyła do Polski?
Gdzieś wyczytałem, że skywatches.com.sg nie wysyła do Europy... Ktoś tam kupował? Jak wygląda wysyłka? Da się uniknąć cła czy to pewne?
:
Wysyła, tylko kupujesz bez logowania i płacisz PayPalem .. Mi nic nie clili z tego sklepu.
:
A to nie zalezy od marki?
Jakigos mie Ponie Buoze stwuozyl, takigo mie mos...
------------------------------------------------------
Nieoficjalny fanklub pana Ibe
:
Ok, dzięki wielkie
:
Nie
Wyślą wszystko, jak zapłacisz
rybak napisał/a: |
A to nie zalezy od marki? |
Nie
Wyślą wszystko, jak zapłacisz
:
OK.
Nie kupowalem nic, ale tam bylo cos, ze chyba Seiko nie wysylaja do EU.
Pewnie zwyczajowy disclaimer
Tomek napisał/a: | ||
Nie Wyślą wszystko, jak zapłacisz |
OK.
Nie kupowalem nic, ale tam bylo cos, ze chyba Seiko nie wysylaja do EU.
Pewnie zwyczajowy disclaimer
:
Teoretycznie tak, w praktyce wysyłają, nawet te, co są na liście tych, których im nie wolno wysyłać ..
rybak napisał/a: |
Nie kupowalem nic, ale tam bylo cos, ze chyba Seiko nie wysylaja do EU. |
Teoretycznie tak, w praktyce wysyłają, nawet te, co są na liście tych, których im nie wolno wysyłać ..
:
To bardzo interesujace wiesci, dzieki...
:
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2015-03-01, 08:03, w całości zmieniany 2 razy
Jak już pisałem w innym wątku, "klikłem se" New Orange Monstera... Będę miał parkę, bo mam już "starego" czarnego
Ostatnio zmieniony przez Hogg 2015-03-01, 08:03, w całości zmieniany 2 razy
:
To ja bym jeszcze chciał podpytać Was nt. cła.
Zakupiłem na http://www.dutyfreeislandshop.com dwa Orienty. Podczas realizacji zamówienia było napisane, że do Polski towar jest "duty free". Tymczasem:
Za towar zapłaciłem poprzez PayPala. Ktoś z Was ma doświadczenie w podobnych kwestiach? Co teraz?
Zakupiłem na http://www.dutyfreeislandshop.com dwa Orienty. Podczas realizacji zamówienia było napisane, że do Polski towar jest "duty free". Tymczasem:
Za towar zapłaciłem poprzez PayPala. Ktoś z Was ma doświadczenie w podobnych kwestiach? Co teraz?
:
Oclą albo nie oclą, jak oclą to zapłacisz listonoszowi.
Drobny druczek trzeba było doczytać, albo po prostu rozkminić dlaczego miałby być naprawdę bez cła i vatu skoro są to opłaty teoretycznie obowiązkowe w naszym kraju
65XE napisał/a: |
było napisane, że do Polski towar jest "duty free" |
Drobny druczek trzeba było doczytać, albo po prostu rozkminić dlaczego miałby być naprawdę bez cła i vatu skoro są to opłaty teoretycznie obowiązkowe w naszym kraju
YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
:
Dzięki za lekkie uspokojenie mnie, może nie oclą
Ciekawe, czy po haraczu dla Państwa dalej będzie taniej niż gdybym kupił je w Polce. Cóż, a bycie nowym w temacie, śmierdzące lenistwo i własną głupotę trzeba ponieść niekiedy konsekwencję. Mogłem bardziej obadać temat.
Ciekawe, czy po haraczu dla Państwa dalej będzie taniej niż gdybym kupił je w Polce. Cóż, a bycie nowym w temacie, śmierdzące lenistwo i własną głupotę trzeba ponieść niekiedy konsekwencję. Mogłem bardziej obadać temat.
:
65XE, mogłeś rozbić na dwa zamówienia skoro brałeś dwie sztuki, zawsze jest to większa szansa że przeleci bez daniny
:
Ano mogłem, nie pomyślałem Naiwnie, bezmyślnie uwierzyłem że jest duty free Nauczka na przyszłość.
:
Odpowiedz do tematu
Brać pojedyńczo i bez pudełka
rinkazki napisał/a: |
... ma ktoś kod na 10% lub więcej? ... |
pdrog napisał/a: |
... żyję z zasadą "miej wyjebane, a będzie Ci dane"....... |