Pies czy kot?: pies Pomógł: 12 razy Wiek: 66 Dołączył: 03 Lut 2011 Posty: 14680 Skąd: Warszawa
#125 Wysłany: 2015-06-24, 11:09
nie mogem się doczekać Twojej opinii
[ Dodano: 2015-06-25, 09:04 ]
Gdzie te bagieły ?
_________________ Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
Szymon [Usunięty]
#126 Wysłany: 2015-06-25, 12:00
No właśnie... nagadali, że nakupali, a żodyn nie pokazał zegarka jeszcze.
Jak przyjdą to się chwalić proszę, bo nie wiem czy pół ceny dawać komuś czy nie
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#127 Wysłany: 2015-06-25, 13:33
U mnie status bez zmian
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
#130 Wysłany: 2015-06-26, 16:58
[ Dodano: 2015-06-30, 08:18 ] taki obciach że bojom siem pokazać...
_________________ Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
goTomek Klon Właściciela Kilku Fabryk Ryżu Poprawny niepoprawny
Pomógł: 102 razy Wiek: 56 Dołączył: 07 Sty 2013 Posty: 15148 Skąd: z okolicy
#131 Wysłany: 2015-07-01, 00:47
Na Łączyny leżał równy tydzień dziś juz chciałem dzwonić i pytać, kiedy wtem... zmienił sie status i pan doręczyciel doręczył niewielka kopertkę. A, leżał tylko, nie wiem czy ktoś zaglądał, ale nic więcej ode mnie nie chcieli
Za całe opakowanie (poza kopertką i dużą ilością bąbelków) robi folia na bransie i na szkiełku oczywiście
Koperta gdzie trzeba bardzo ładnie szczotkowana, gdzie trzeba równiutko polerowana, żadnych ostrych zadziorów, nic z tych rzeczy, wygląda jakby kosztowała z 10 razy więcej
Bransa troche gorzej, też nie ma sie niby do czego przyczepić, ogniwa równe, pełne, nic nie haczy i nie drapie, chyba stal ale jednak czuć że to tanie rzeczy sa panie Boczku, aczkolwiek wstydu przed Ryśkiem też nie ma.
W środku coś tam cyka Warto zwrócić uwagę na wysokiej jakości wykończenie niebieskich śrubek (znaczy jednej i tej drugiej centralnej). To fiuksjowe wygląda, jakby było z plastiku
I na razie tyle, będę nosił i obserwował. Aha, coś tam świeci lekutko, ale po 5 minutach to pozostaje jeno wspomnienie. Ale jest
Na łapce leży jak ulał. No na mojej (16,5 cm) prawie, bo faktycznie pierwsze ogniwa przy kopercie nie przylegają idealnie, ale i tak nie jest źle. Na większych nadgarstkach nie powinno być juz żadnych problemów.
I wymiary:
Z koronką ma ok. 43 mm, L2L ok. 48 mm, grubość 11 mm - pod mankiet idealnie;)
Pierwsze ogniwo bransolety ma na początku 25 mm, a potem bardzo mocno sie zwęża, do 16 mm przy zapięciu.
_________________ Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused