Odpowiedz do tematu
:
Bardzo dobrze

Z punktu widzenia Drogi Mlecznej, wszyscy jesteśmy ze wsi.
:
I tak pozostało czekać, bo ja się nie załapałem na pierwszy rzut.
Niebieskie mogą być dobre
Niebieskie mogą być dobre

:
O, niebieskiego trza będzie brać. Zdecydowanie.
'Cause I got this crazy way... crazy way I'm swimming in still waters
:
Szypkie som one
Ciekawe co dalej
ale skoro nic nie waży, to może nie zauważą

Ciekawe co dalej

Some of them want to abuse you
Some of them want to be abused
русский тролль иди нахуй
:
nie mogem się doczekać Twojej opinii
[ Dodano: 2015-06-25, 09:04 ]
Gdzie te bagieły
?

[ Dodano: 2015-06-25, 09:04 ]
Gdzie te bagieły

:
No właśnie... nagadali, że nakupali, a żodyn nie pokazał zegarka jeszcze.
Jak przyjdą to się chwalić proszę, bo nie wiem czy pół ceny dawać komuś czy nie
Jak przyjdą to się chwalić proszę, bo nie wiem czy pół ceny dawać komuś czy nie

:
U mnie status bez zmian

русский тролль иди нахуй
:
czyli planowo, oglądają na Łączyny
goTomek napisał/a: |
U mnie status bez zmian ![]() |
czyli planowo, oglądają na Łączyny

:
Ciekawe komu jak już są kolejki u osób, które zamówiły bajgla i prawdopodobnie mogłyby go odsprzedać w przyszłości
Szymon napisał/a: |
Jak przyjdą to się chwalić proszę, bo nie wiem czy pół ceny dawać komuś czy nie ![]() |
Ciekawe komu jak już są kolejki u osób, które zamówiły bajgla i prawdopodobnie mogłyby go odsprzedać w przyszłości

:
[ Dodano: 2015-06-30, 08:18 ]
taki obciach że bojom siem pokazać...

[ Dodano: 2015-06-30, 08:18 ]

:
Na Łączyny leżał równy tydzień
dziś juz chciałem dzwonić i pytać, kiedy wtem... zmienił sie status i pan doręczyciel doręczył niewielka kopertkę. A, leżał tylko, nie wiem czy ktoś zaglądał, ale nic więcej ode mnie nie chcieli
Za całe opakowanie (poza kopertką i dużą ilością bąbelków) robi folia na bransie i na szkiełku oczywiście
Tarcza super, indeksy nałożone równo i prosto, okienko daty ładnie wykończone
Koperta gdzie trzeba bardzo ładnie szczotkowana, gdzie trzeba równiutko polerowana, żadnych ostrych zadziorów, nic z tych rzeczy, wygląda jakby kosztowała z 10 razy więcej
Bransa troche gorzej, też nie ma sie niby do czego przyczepić, ogniwa równe, pełne, nic nie haczy i nie drapie, chyba stal
ale jednak czuć że to tanie rzeczy sa panie Boczku, aczkolwiek wstydu przed Ryśkiem też nie ma.
W środku coś tam cyka
Warto zwrócić uwagę na wysokiej jakości wykończenie niebieskich śrubek (znaczy jednej i tej drugiej centralnej). To fiuksjowe wygląda, jakby było z plastiku
I na razie tyle, będę nosił i obserwował. Aha, coś tam świeci lekutko, ale po 5 minutach to pozostaje jeno wspomnienie. Ale jest
Na łapce leży jak ulał. No na mojej (16,5 cm) prawie, bo faktycznie pierwsze ogniwa przy kopercie nie przylegają idealnie, ale i tak nie jest źle. Na większych nadgarstkach nie powinno być juz żadnych problemów.
I wymiary:
Z koronką ma ok. 43 mm, L2L ok. 48 mm, grubość 11 mm - pod mankiet idealnie;)
Pierwsze ogniwo bransolety ma na początku 25 mm, a potem bardzo mocno sie zwęża, do 16 mm przy zapięciu.

Za całe opakowanie (poza kopertką i dużą ilością bąbelków) robi folia na bransie i na szkiełku oczywiście

Tarcza super, indeksy nałożone równo i prosto, okienko daty ładnie wykończone

Koperta gdzie trzeba bardzo ładnie szczotkowana, gdzie trzeba równiutko polerowana, żadnych ostrych zadziorów, nic z tych rzeczy, wygląda jakby kosztowała z 10 razy więcej

Bransa troche gorzej, też nie ma sie niby do czego przyczepić, ogniwa równe, pełne, nic nie haczy i nie drapie, chyba stal

W środku coś tam cyka

I na razie tyle, będę nosił i obserwował. Aha, coś tam świeci lekutko, ale po 5 minutach to pozostaje jeno wspomnienie. Ale jest

Na łapce leży jak ulał. No na mojej (16,5 cm) prawie, bo faktycznie pierwsze ogniwa przy kopercie nie przylegają idealnie, ale i tak nie jest źle. Na większych nadgarstkach nie powinno być juz żadnych problemów.

I wymiary:

Z koronką ma ok. 43 mm, L2L ok. 48 mm, grubość 11 mm - pod mankiet idealnie;)
Pierwsze ogniwo bransolety ma na początku 25 mm, a potem bardzo mocno sie zwęża, do 16 mm przy zapięciu.
русский тролль иди нахуй
:
Zacny ten Batek

:
Odpowiedz do tematu
Nieźle się prezentuje, oby szybko wróciły na AliExpress
Mechanizm do oczywiście DG2813

Mechanizm do oczywiście DG2813