przygotuj się że będę cię korumpował w kwestii tego zegarka
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Ostatnio zmieniony przez Ratler Wściekły I 2014-01-31, 11:02, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Bo każdy z nas ma tu jakąś swoją niszę. Jeden lubi kwarce, inny vintage. Inny tworzy tarcze sygnowane swoim inicjałem. I piękno pasji polega na tym, że wszyscy się tu mieszczą i wszyscy wzajemnie swoją pasję szanują.
Pies czy kot?: kot
#8 Wysłany: 2014-01-31, 11:38
Spokojnie spokojnie, już go nie mam
Fajny mudman nie jest zły, ale nie miałem kiedy nosić....
Co do kalendarza to niestety za późno się zorientowałem, że robicie kalendarz bo bardzo mi się podobają zdjęcia do niego wybrane i może też bym się z czymś załapał, a może zrobił inne specjalnie pod kalendarz
Niestety moje zdjęcie jest w kalendarzu na kizi....ale tam jest biurkowy i mi się na nic taki zda
a pamiętacie plakaty? może by tak pokusić się o numerowane i heja z plakatami