Z mankietami Krzyśka, jest jak z moim nickiem- znak rozpoznawczy Już wiele, wiele razy o tym pisałem i chęci poprawy nie widzę. Wygląda na to, że tak musi zostać
Pomógł: 90 razy Wiek: 62 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 31014 Skąd: Zielona Góra
#20 Wysłany: 2010-04-16, 14:27
...od dziecka
#21 Wysłany: 2010-04-16, 14:52
Tak miałem nianię do dziecka i im bardziej się niania zżywa z rodziną tym gorzej.
Mnie nie prasowała nic
Ale miała strasznie dużo wad (babeczka około 50-55 lat) i człowiek nie mógł się przemóc żeby cokolwiek złego jej powiedzieć .
Najbardziej mnie irytowało jak spóźniała się zawsze 10 minut ( a mieszkała w bloku obok, 100 metrów do przejścia piechotą) I wpadłem na świetny pomysł będę jej mówi, żeby przychodziła 10 minut wcześniej
I od tej pozy spóźniała się nie 10 minut a 20 szczwana bestia była
W czerwcu urodzi się drugi potomek i jak będę szukał niani to w życiu nie wezmę jej już.
A Ona bidna myśli, że tak będzie
Pies czy kot?: pies Pomógł: 317 razy Dołączył: 19 Lut 2010 Posty: 28712 Skąd: ...
#22 Wysłany: 2010-04-16, 15:45
svedos napisał/a:
Alamo, musisz przećwiczyć technikę prasowania mankietów, polecam zapoznać się z moimi fotkami.
Chrzanić konwenanse , w końcu nie pracuje w Pałacu Buckingham
Svedos, Alamo - wklejajcie dalej .... świetne łocze tu pokazujecie. Proponuję także wklejać takie, które chcielibyśmy mieć z przeznaczeniem do garnituru. Będzie inspiracja do ewentualnych zakupów czegoś, czego jeszcze nie mamy ....
Wozu [Usunięty]
#23 Wysłany: 2010-04-16, 15:52
Poprzedni mój post trochę był OT, więc się poprawiam.
Dopiero zaczynam więc nie mam zbyt wiele ale:
Pomógł: 28 razy Wiek: 48 Dołączył: 09 Lut 2010 Posty: 11565 Skąd: Zielona Góra
#24 Wysłany: 2010-04-16, 20:28
TomekR napisał/a:
Proponuję także wklejać takie, które chcielibyśmy mieć z przeznaczeniem do garnituru. Będzie inspiracja do ewentualnych zakupów czegoś, czego jeszcze nie mamy ....
...ja bym chciał takiego, ale z tą inspiracją to raczej nie wyjdzie