Jak już pewnie wiecie z wątku Nie jest OK, sprzedawca dziś rano zwrócił kasę za Seiko Stargate, budżet na chrono więc niespodziewanie nieco spuchł - w tej chwili do wydania mam już 2300 zł Wybór zawęziłem do 3 pozycji (2 pierwsze mogę mieć w zakładanym budżecie - numer 3 trzeba będzie wylicytować )
1. Hamilton X-Wind
2. Sturmaskie Striela
3. Revue Thommen Chrono Diver (w wersji na bransolecie)
Tu dodatkowo trzeba jeszcze go wylicytować w założonym budżecie >KLIK<
Problem w tym, że podobają mi się wszystkie, więc potrzebuję jakichś racjonalnych argumentów aby dokońać wyboru
_________________ YDHTSAF IYDWT TGAGW OYW
Ostatnio zmieniony przez Iks 2011-12-05, 22:22, w całości zmieniany 2 razy
Pies czy kot?: pies Pomógł: 8 razy Wiek: 45 Dołączył: 17 Lis 2011 Posty: 556 Skąd: Szczecin
#5 Wysłany: 2011-12-05, 15:55
Strzała, ale w tej wersji
Za pięny klasyczny cyferblat
skalujcie zdjęcia do diaska
Ostatnio zmieniony przez Maxio 2011-12-05, 17:04, w całości zmieniany 1 raz
maciek [Usunięty]
#6 Wysłany: 2011-12-05, 16:01
Striełka świetna, Revue zupełnie od czapy. I dlatego głosuję na Hammiego, Szkoda, że nie dałeś się namówić na Zeppelina, imo jest ładniejszy niż cała ta trójka.
Striełka świetna, Revue zupełnie od czapy. I dlatego głosuję na Hammiego, Szkoda, że nie dałeś się namówić na Zeppelina, imo jest ładniejszy niż cała ta trójka.
Zdjęcie tego Revue takie od czapy, ale ciężko o lepsze tego zegarka Może Tomek czymś dysponuje bo zdaje się, że też się do niego przymierzał Zeppeliny przejrzałem, fajne są, ale akurat chrono najmniej mi się podobają